Yeni nesil stil ikonu: Derin Mermerci

Güncelleme Tarihi:

Yeni nesil stil ikonu: Derin Mermerci
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 00:00

Her zaman çok iyi giyindi. Her zaman kendine has bir tarzı vardı. 2012’nin son ayında yaptığı L’Officiel hamlesi ile yılın stil ikonu olma tahtına oturdu

Haberin Devamı

Saçları ve makyajı
Güçlü bakışlarını vurguluyor
Kendini ve vücudunu tanıyan biri. Güzel yerlerinin farkında ve onları nasıl ön plana çıkaracağını iyi biliyor. Saç rengini beğeniyorum, cildinin açıklığıyla çok iyi uyum yakalamış. Makyajı her zaman çok güzel. Gözlerine yaptığı makyajla güçlü bakışlarını vurgulamayı iyi biliyor.
(Kuaför Hakan Köse)

Stili
Kıyafeti sahipleniyor
Derin Mermerci ‘sleek look’ kavramını en güzel şekilde uygulayanlardan biri. Ne giyerse giysin zarif duruyor üstünde ve en önemlisi kıyafeti sahipleniyor. Modayı yakından takip ediyor ama her zaman kendi tarzını koruyor. (Moda editörü Ceylan Atınç)

İmajı
Maskülenlikten çıkan feminenlik
Ceket, smokin ve çizme gibi maskülen parçaları seçse de feminen bir çizgiye çekiyor. Romantik stilin anahtar parçaları pırıltı, ipek, kadife ve danteli asil bir şekilde bütünleştiriyor. Elie Saab’ın klasik asaleti, Tom Ford’un çapkın maskülenliği ve Valentino’nun masalsılığının karışımı onun stilini yansıtıyor. (İmaj Dan.Rüzgar Mira Okan)

Haberin Devamı

En fetiÅŸ 5 trend

Kuru kafadan zımbaya, deri pantolondan topuklu spor ayakkabıya 2012’den en moda kareler

Kurukafa
Bugün bir fetiş unsuru olduysa şüphesiz Alexander Mcqueen yüzünden. Zamansız ölümü trendi çığ gibi büyüttü. Önce bilekliklerde gördük, sonra fularları, çantaları sardı. Elbise, ayakkabı, tişört derken her şey kurukafalanmaya başladı. Accessories’den Kısmet by Milka’ya pek çok markada her fiyata kurukafalı takılar bulmak mümkün.

Zımba
Zımbalardan zımba beÄŸendiÄŸimiz yılın en fetiÅŸ tasarımı Giuseppe Zanotti’ye ait. Kısa botların fiyatı 2300 dolar. Deri ceketin zımbalısını isteyenlerin adresiyse Derimod. Fiyatlar ortalama 550 lira. Â

Deri pantolon
Sanıyorum bu yıl modaya ilgi duyan herkes kendine bir deri ya da deri görünümlü pantolon aldı. Renklileri daha bir göz alıyor. Zara, Adilışık, Balmain gibi farklı markalar da mevcut. Yandaki Sara Berman marka pantolonun fiyatıysa 157 dolar.

Yuvarlak gözlük
2012, entel gözlüğü diye bilinen yuvarlak gözlüklerle geçti. Tom Ford ve Miu Miu ebat büyüttü. Jeremy Scot üstüne açılır kapanır bir kat ekledi. Küçük entel gözlüklerine en benzeyeniniyse Linda Farrox yaptı. Â

Haberin Devamı

Topuklu spor ayakkabı
Spor ayakkabıların içine platform taban yerleştirerek yapılan bu tasarım, özellikle uzun boylu görünmek isteyen kadınlar tarafından çok beğenildi. Pek çok marka topuklu spor ayakkabı tasarladı ama en çok tercih edilen marka Isabel Marant’dı. Fiyatı 300 dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!