Yeni kuşak anneler

Güncelleme Tarihi:

Yeni kuşak anneler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çağdaş, güzel ve yenilikçiliğin ötesinde kadın olmanın ayrıcalığını biliyorlar.

Türkiye'nin en çok okunan kadın dergisi ELELE, mayıs sayısında çok özel bir Anneler Günü prodüksiyonu gerçekleştirdi. Genç, güzel, ünlü ve hepsi kendi kulvarında başarılı anneleri, onların en değerli varlıkları çocuklarıyla biraraya getirdi. Tülay Şenel'in prodüksiyonunu gerçekleştirdiği ve Adil Gümüşoğlu'nun fotoğrafladığı çekimler sırasında hepsi kendi ‘‘annelik halini'' anlattı...

Şebnem Yakuphan ve Arda

Tüm endişem onu dünyanın çirkinliklerinden koruyamamak. Gözlerindeki gülüşü, sadece bir an görebilmek için dünyanın tüm engellerini aşarım. Allah aramıza engel koymasın.

Nergis Kumbasar ve Yasmin Erbil

‘Annenizi ne kadar severseniz sevin; çocuk sahibi olduktan sonra annenize olan sevginiz kat kat artıyor. Bunu kendimde hissettim ben.. Karşılıksız sevginin ne olduğunu ise Yasmin doğduktan sonra anladım’.

Rebekka Hass ve Rafael ve

Orfeo ve Tess Sahara Çetin

‘Onlar benim hayatımdaki en güzel sürpriz. Onların gerçekler karşısındaki şaşkın bakışlarını, kayıtsız ve sınırsız sevgi dağarcıklarını yaşamın hiçbir lüksüyle değiştiremem. Doğdukları andan itibaren yaşlanmaktan değil; sadece ansızın uçmaktan korkuyorum’.

Lale Manço ve Doğukan ve Batıkan

‘Bu seneden sonra hem anne, hem de baba olacağım onlar için. Bir baba modelini onlara yaşatamayacağım kesin. Bu nedenle de aile olma kavramını yaşatmak durumundayız. Biz hepimiz bir bütünü yaratacağız bundan sonra’.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!