Yeni Gelin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 17:04

Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Yeni sezonunu açılışını boma gelişmeleriyle yapan Yeni Gelin’in 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 18. bölümünde eğlenceli sahneler yer var. İşte Yeni Gelin yeni bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Jessica May ve Tolga Mendi’nin başrollerini paylaştıkları Yeni Gelin 23 Eylül Cumartesi günü ekranlara geri döndü. Haziran ayında sezon finali yapan Yeni Gelin’in 17. bölümünde Bella; sevdiği, uğruna her şeyden vazgeçtiği adamı, başka bir kadınla yakalayınca büyük bir yıkıma uğradı. Finale ise Bozok’ların uzun zamandır beklediği haber damga vurdu. Yeni Gelin’in 18. bölümünde ise macera Adana'da kaldığı yerden devam ediyor. Bozoklar ait oldukları topraklara geri dönüyorlar.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bella; sevdiği, uğruna her şeyden vazgeçtiği adamı, başka bir kadınla yakalayınca büyük bir yıkıma uğramıştır. Hazar’ın geceyi hatırlamaması da bu durumu iyiden iyice ağırlaştırmış, Bella çareyi onu terk etmekte bulmuştur. Bir başına, hiç bilmediği bir yerde, üstelik dağın başında nereye gideceğini bilemez bir haldedir. Kamil ve Kamilla da peşine takılınca işler iyice sarpa sarar. Yardım eli uzattığını sandıkları Temel, Bella’yı kafasına takmıştır ve Bella’yı kaçırır. Sevdiği kadının peşinden gitmek, ona kendini inandırmak için yola çıkan Hazar’ın; karısının başının belada olduğunu öğrenince iyice gözleri kararır. Karısını Temel’in elinden kurtarır.

Haberin Devamı

Bozok’lar tüm bu yaşananlardan sonra Şevki Reis’in evinde daha fazla kalamayacağını anlar. Kaçak bir şekilde yollarına devam edeceklerdir. Fakat bu yolculuğun, kaçak yapılan bir yolculukla alakası yoktur. Çünkü Bozok’lar uzun zaman sonra ilk defa gönüllerince vakit geçirirler. Karadeniz’in azgın sularının keyfini çıkarıp felekten bir gün çalarlar. Günün sonuna doğru aldıkları haberse keyiflerini iyice arttırır. Haftalardır bekledikleri haber gelmiştir. Fakat bu müjdenin tadını çıkaramazlar. Çünkü Temel’in, Bella ile olan hesabı kapanmamıştır. Hazar ve Bella, büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!