Yeni Bir Hayat’ta Burak ile Havva birbirine girdi!

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat’ta Burak ile Havva birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 09:48

Show TV'nin yeni yarışma programı Yeni Bir Hayat'ın ikinci bölümüne Burak ile Havva'nın kavgası damgasını vurdu. Yeni Bir Hayat'ta Burak ve Havva arasında yaşanan tartışma gergin anların yaşanmasına neden oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SHOW TV ekranlarının farklı formatı ile dikkat çeken yepyeni yarışma programı Yeni Bir Hayat, ekrana geldiği ilk bölümü ile olay yarattı. Yeni bir hayat kurmak isteyen 7 erkek ve 7 bayan yarışmacı, kızlar ve erkekler evleri olarak iki evde yaşayacak ve jüri üyeleri Tan Sağtürk, Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu’ ndan eğitim alarak haftanın finaline hazırlanıp elenmemek için mücadele edecekler.

Yeni Bir Hayat’ ın ilk bölümünde tüm yarışmacı adayları Tan Sağtürk’ den ritim yürüyüşü adım eğitimi aldılar. Ardından evlerine gidip birbirlerini tanımaya çalıştılar. Sohbet edip şarkılar söyleyerek eğlendiler.

Şakalaşmanın sonu tartışmayla bitti...

Yarışmanın ikinci bölümünde tatsız anlar yaşandı. Burak ve Havva birbirine girdi. Burak tüm yarışmacı arkadaşları ile olduğu gibi, Havva’ ya da yakın davranıyor. Havva’ nın omuzuna kolunu atıp şakalaşıyor. Ancak Havva, bu durumdan pek de hoşnut olmuyor. Havva, burak’ a birden bire tepki gösterip “Bana bu hareketi yapamazsın.” diye çıkışıyor.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat’ta Burak ile Havva birbirine girdi

“Sen kimsin ki benim  omuzuma kolunu atacaksın.”

Diğer bir yarışmacı adayı İzzet’ de bu olayı ekrana taşıdı. Burak ve Havva’ nın yaşadığı tartışmayı programın sunucusu Şebnem Kısaparmak’ a anlatıyor. Ekranları başındaki herkes bu olayı öğreniyor. Yayın sırasında da tartışan Burak ve Havva’ nın arkadaşları, Burak’ ı haklı buluyor. Burak’ ın tüm arkadaşlarına aynı şekilde yakın davrandığını ve onun kesinlikle art niyet taşımadığını söylüyorlar. Ancak Havva, kesinlikle ikna olmuyor ve “Bana abim ve babam bile bu hareketi yapmadı. Sen kimsin ki benim omuzuma kolunu atacaksın. Ben bu hareketten hoşlanmıyorum.” diyerek istikrarlı bir şekilde tavrını korudu. Yarışmanın daha ilk günlerinde birbirine giren Burak ve Havva ilerleyen günlerde aralarını düzeltip düzeltemeyeceği merak konusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!