Yeliz Yeşilmen'in evinde patlama oldu! Duşakabin patladı!

Güncelleme Tarihi:

Yeliz Yeşilmenin evinde patlama oldu Duşakabin patladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 17:39

Yeliz Yeşilmen’in evinde çok kötü sonuçlara sebebiyet verecek olan büyük bir kaza yaşandı. Yeşilmen, adeta ölümün kıyısından döndü. Yaşadığı korkuyu üzerinden uzun süre atamayacak gibi görünen ünlü oyuncu, yaşadığı olayı Instagram hesabında paylaştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen ölümden döndü. Sabaha karşı saat 04:20 sıralarında Yeşilmen'in evindeki duş kabininin camı patladı. Büyük bir gürültü çıkaran patlamanın etkisiyle yataktan fırlayan oyuncu halen olayın şokunda.

Duş Kabininin Camı Patladı…

Yeliz Yeşilmen sabaha karşı 04:20 sularında evinde uyuyordu. Birden bire büyük bir patlama sesi geldi. Patlama sesi ile yataktan fırlayan Yeşilmen yataktan fırladı. Sesin duş kabininin camının patlamasından geldiğini anlayan ünlü oyuncu yaşadığı ilk şoku üzerinden atıp teknik servis ekibini arayarak yardım istedi. Eve gelip inceleme yapan teknik servis bu olayı açıklayamadı.

Korkudan titreyen Yeşilmen şoku atlatabilmek ve sakinleşebilmek için sakinleştirici ilaç aldı. Sonra da patlayan duş kabininin resmini çekerek Instagramda yayınladı. Kem gözlü insanların gözlerinden dolayı bunu yaşadığını düşünen Yeşilmen, sosyal medyada bir süre paylaşım yapmama kararı aldı. 

Haberin Devamı

Yeliz Yeşilmen sosyal medya hesabından paylaştığı kısa videoda: “Artık bu saatte bunu da yaşadım ya sosyal medyada ne kadar kötü gözlü insan var anladım. Canlarım yatağımda uyurken yatak odamda banyoda büyük bir patlamayla uyandım. Duş kabini durduk yere patlamış tuz buz olmuş. Şu an sakinleştirici içtim. O kadar korktum ki anlatamam. Deprem oldu ya da bomba patladı sandım. Teknik ekip geldi, onlar da şokta. Bi açıklaması yok. Rabbim korudu. Pis nefesli pis bakışlı insanların şerri çıktı. Başka açıklaması var mı? Bir süre ben resim koymayacağım sadece ürün reklamım ve ürün resmi ekleyebilirim. Şu an korkudan titriyorum.” diye not düştü. Yeliz Yeşilmen, yaşadığı bu korkuyu uzun süre üzerinden atamayacak gibi görünüyor.

 

BAKMADAN GEÇME!