Yaz alışverişi heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Yaz alışverişi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 21:46

Uzun zamandır hasretle beklediğimiz yaz sonunda geldi. Okulların da kapanmasına az bir zaman kala, karnesi iyi olanlar hediye arayışına girdi bile. Seçimini kıyafet yönünde kullanmak isteyen ama ailesinden ne isteyeceğini bilemeyenlere birkaç öneri...

Haberin Devamı

SICAK ŞIKLIK

Wenice Kids, 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu hem spor hem şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Mağazalarda yerini alan yeni koleksiyonda birçok tema ve renk var. Bu koleksiyonda 0-16 yaş kız ve erkekler için birçok alternatif bulmak mümkün. Kızlar için, pembeler maviyle buluşuyor. Gri ve narçiçeği bir arada kullanılıyor. Bunların yanı sıra krem, hardal sarısı ve kahverengi sezonun öne çıkan renkleri. Denizci temasındaysa elbette mavi ve beyaz hakim. Narçiçeği, su mavisi ve çağla yeşili de moda. Erkeklerdeyse, hardal sarısı ve gri bir arada kullanılmış. Turuncu, kahverengi, fıstık yeşili, lacivert ve kırmızıysa dikkat çeken diğer renkler.

AYAKLARINIZ RAHAT ETSİN

Onitsuka Tiger’ın efsane modeli Mexico 66 tarzına dikkat eden miniklerin ayaklarını süslüyor. Dünya genelinde birçok ünlünün de günlük yaşamlarında tercih ettikleri marka, çocuklar için özel tasarlanan modellere sahip. Anne ve babalarıyla aynı tarzda giyinmek isteyen minikler, büyüklerle aynı renklerde Onitsuka Tiger Mexico 66 ayakkabıları tercih edebilir.

Haberin Devamı

RENGARENK OLMAK İÇİN

012 Benetton, 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda küçüklerin renkli dünyasına uygun neşeli alternatifler sunuyor. Narçiçeği, mercan ve sarı tonlarının canlı yeşillerle buluştuğu koleksiyonda ekose bermudalar, keten kumaşlarla buluşuyor. Küçük hanımlar kısa kollu elbiselerini Benetton’un rengarenk babet ve sandaletleriyle, küçük beyler kısa kollu gömleklerini yumuşacık ayakkabılarla tamamlıyor. Şık olmak isteyen miniklere duyurulur.

Bu hafta ne yapsak?

Cadı Kazanı oynayın

Gençlik sitesi www.tipeez.com, iPad üzerinden oynanabilen Cadı Kazanı’nı kullanıcılarıyla buluşturdu. Sadece miniklere değil, her yaştan oyun tutkununa hitap eden Cadı Kazanı; iPad’e uygun ilk Türkçe HD oyun olma özelliğine sahip. Oyun, eğlenceli ve ilginç grafikleriyle dikkat çekiyor. iPad, iPhone ve iPod’lara yüklenen ve cihaz üzerinde skor kaydetme özelliği ve sınırsız seviye seçeneğine sahip olan Cadı Kazanı, her yaştan oyun severin favorisi olacak.
Oyuncunun hız ve konsantrasyonunu test etme imkânı tanıyan Cadı Kazanı, Gorga Diyarı’nda geçiyor. Gorga adlı cadının sinsi yardımcısı Albert, yüzlerce yıllık büyü tarif kitabını kaybedince Gorga Diyarı bir sefalete sürükleniyor. Oyunu oynayanlar, Gorga’nın favori karışımlarını hazırlaması için yaşlı büyücüye yardım ediyor. Karışım hazırlanırken tabaklar boşaldıkça doldurmak da gerekiyor. Gorga’nın sunduğu tarifler doğru bir şekilde ne kadar hızlı hazırlanırsa o kadar yüksek puan kazanılıyor. Bu arada, Tipeez.com ’un yakın zamanda iki Türkçe oyun daha sunmayı planladığını da müjdeleyelim.

Haberin Devamı

Sanata meraklı miniklere fırsat

Zeytinburnu Belediyesi’nin 2009’da başlattığı ve bu yıl 15 dalda düzenlenecek YazınSanat Kursları için kayıtlar başladı. 8-15 yaş grubu ilköğretim öğrencilerinin kayıt yaptırabileceği kursa katılmak isteyenler, 20 Haziran’a kadar Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne başvurabilir. İstanbul’daki hemen her ilçe belediyesinde çocuklara yönelik yaz etkinlikleri genellikle spor faaliyetleri üzerine yoğunlaşırken, sosyal ve kültürel etkinliklere farklı bir perspektiften bakan Zeytinburnu Belediyesi, YazınSanat geleceğin sanatçı adaylarına özel imkânlar ve farklı seçenekler sunuyor. Kurslar; bağlama, diksiyon, ebru, fotoğraf, geleneksel çocuk oyunları atölyesi, gitar, halk oyunları, keman, kukla, pastel boya, piyano, temel resim (karakalem), tiyatro, güzel sanatlara hazırlık resim ve tiyatro olmak üzere 15 branşta düzenleniyor. (212) 415 58 58
 
Ordu’da çocuk tiyatro festivali

Haberin Devamı

Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nin yedincisi Ordu Belediyesi ve bu yıl 30. yaşını kutlayan TOBAV işbirliğiyle 14-21 Haziran arasında Ordu’da gerçekleştiriliyor. Festivalle birlikte Atatürk Kültür Merkezi ve Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) Sahnesi’nin yanı sıra, sokaklar ve parklar da tiyatro sahnesine dönüşecek. Kırk ülkeden, altmışın üzerinde tiyatro ekibinin gösterilerini sahneleyeceği festivale Ordu ve çevre illerde oturan tüm çocuklar davetli.

Basketbol kampına geri sayım

İbrahim Kutluay Basketball Academy tarafından, 2001’den beri düzenlenen yaz kampı, bu yıl 22 Haziran-22 Temmuz arasında beş gece altı gün süren altışar dönem halinde yapılacak. İstanbul Göztepe’de bulunan İbrahim Kutluay Basketball Academy Adidas Uluslararası Yaz Kampı, farklı ülkelerinden gelen 6-16 arası kız ve erkek sporculara; alanlarının en iyisi antrenör ve tanınmış basketbol oyuncuları eşliğinde sportif yeteneklerini üst seviyelere taşıma ve farklı kültürlerle tanışma imkanı sunuyor. Geçen yıl programa eklenen ‘Game Camp’ın yanı sıra ‘Ballers Camp’ ve ‘Shooters Camp’ adlı iki yeni dönem daha var. Detay bilgi için: (216) 411 48 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!