Yaşlılık halleri şimdiden belli

Güncelleme Tarihi:

Yaşlılık halleri şimdiden belli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2007 00:00

Yaşlanınca neye veya kime benzeyeceğinizi bilmek ilginç bir duygu olsa gerek. Ancak aramızda bu sorunun yanıtını öğrenmek için yaşlanmayı beklemesine gerek kalmayacak ünlüler de var.

Britney Spears, şişmanlamaya ve kokaine bu hızla devam ederse fazla yaşlanmasına gerek kalmadan ünlü komedi oyuncusu Roseanne’nın ikizi olabilir.

Lindsay Lohan ve Susan Sarandon, anne-kız gibi duruyor. Umarız Lindsay, yaşlanana kadar Sarandon gibi Oscar’lı oyuncular kategorisine terfi eder.

Bir erkek olarak yaşlanınca Liza Minnelli’ye benzeyeceğini düşünmek nasıl bir duygu acaba? TV oyuncusu Clay Aiken, "Liza gibi kabare söylemeye başlasam iyi olur" diyor.

Nicole Richie’nin her kilo kaybedişinde farklı gözüktüğü kesin. Ancak şu haliyle TV oyuncusu Star Jones’a çok benziyor. Sadece biraz daha bronzlaşması gerekiyor.

Dakota Fanning cinsiyet değiştirmediği sürece böyle bir benzerliğin oluşması tabii ki çok zor. Ancak Dakota’nın bu haliyle bile David Spade’e çok benzediği bir gerçek.

Olsen Kardeşler’in geçirdikleri evrim sürecinin sonunda Barbi İkizler’e dönüşmesi olasılıklar arasında. Tabii sıfır beden tutkuları yüzünden aramızdan erken ayrılmadıkları sürece.

Yaşlılığında yüzünde oluşacak kırışıklıkları hesaba katarsak Fergie’nin gelecekte, Catwoman (Kedi Kadın) lakaplı Jocelyn Wildenstein’e benzeyecek gibi gözüküyor.

Paris Hilton, emlak kralı Donald Trump’ın eşi Ivana Trump’ın adeta mumyası gibi duruyor. Paris’in yaşlılık halini merak etmesine gerek yok.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!