Yaşlı erkek daha iyi seks partneri

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı erkek daha iyi seks partneri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2005 00:00

Kendisinden yaşça büyük rock müzisyeni Mick Jagger ile evliliğinden 4 çocuğu bulunan Amerikalı seksi fotomodel ve televizyon yıldızı Jerry Hall, yaşlı erkeklerin gençlerden daha iyi seks partneri olduğunu söyledi.

Sarışın yıldız Jerry Hall, dünyada sertleşme sorunu (Erectile Dysfunction-ED) yaşayan erkeklere, ‘Yalnız değilsiniz’ mesajını verirken, moral de verdi! Kopenhag’da düzenlenen Uluslararası Cinsellik Konferansı’na katılan Hall, ‘Yaşlıların ED problemine 10 dakikada etki eden ilaç var, ancak genç erkeklerin cinsel fantezilerine cevap veren bir ilaç bulunmuyor’ dedi. Jerry Hall, bir yıl boyunca, Bayer’in dünya çapında başlattığı ‘Derdini Paylaş’ kampanyasının sözcülüğünü yapacak.

40 YAŞINDAN SONRA SEKS KEYİFLİDİR

Daha önce de çocuklarla ilgili projelerde yer aldığını belirten 49 yaşındaki fotomodel, ‘Bu projede benimle çalışmak istediklerini söylediklerinde, sertleşme sorunu gerçeğinin yaygınlığı beni hayrete düşürdü. Sadece erkekleri değil, özellikle kadınları da doktorlarıyla konuşup yardım almaya cesaretlendirmek için bu kampanya harika bir yol. Erkekler yalnız olmadıklarını bilmeli. Yapacakları tek şey ağızlarını açıp, partnerleriyle ve doktorlarıyla konuşmak’ dedi.

40 yaşından sonra da seksin keyifli olduğunu vurgulayan Hall, ‘Neden insanların orta yaşlara geldiklerinde seks yapmayı bıraktıklarını düşünüyoruz? Kaç yaşında olduğunuz fark etmez. Bence yaşlandıkça seks daha iyi oluyor ve eğer partnerinizle sertleşme sorunu hakkında konuşmaya hazırsanız hayal ettiğinizden daha iyi bir seks yapıyorsunuz. Çiftler, eğer seksüel sorunlarını ortaya koyarlarsa, birbirlerinin ereksiyon zorlukları hakkında konuşmak zorunda kalacaklar ve sonra doktorlarını görecekler. Ben seks konusunda her zaman çok dürüstüm’ dedi.

FUTBOL KADAR KONUŞULMUYOR

Dünya genelinde 152 milyon erkeğin bu sorunu yaşamasına rağmen, sadece kendi sorunu olduğunu düşünüp konuşmaya cesaret edemediğini söyleyen güzel model, ‘Eğer erkekler sertleşme sorununu futbolu konuştukları kadar açık konuşabilseler, ilişkideki tüm insanlar bundan kárlı çıkacak. Sertleşme sorunu, kan akışından kaynaklanan fiziksel bir rahatsızlık. Artık seks hayatınızı, etkisi 10 dakikada etki eden bir tablet ilaçla iyileştirmeniz mümkün.’ dedi.

Kadın isterse problem çözülür

Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Hall, bir süre önce eşinden boşanan Hülya Avşar’ın evli çiftlerde cinsel yaşamın zamanla heyecanını yitirdiği yolundaki sözlerine katılmadığını söyledi. Hall, ‘Maalesef çok güzel olan starlar ve sosyete dünyasında da cinsel sorunları olan insanlar var. Evlilikte seks çok önemli. Eşlerin birbirlerine dokunmaları, öpmeleri son derece önemli. Cinsellikte iki tarafın da eşit şekilde motive olması gerekiyor. Sorun, erkeklerin partnerlerine ED proplemi olduğunu açıklamamaları. Erkek bu konuyu çok fazla konuşmadığı için kadınların tutumu daha önem kazanıyor. Esprili olup, bunun kan basıncı ile ilgili hastalık olduğunun anlatılması lazım’ diyerek, mutlu bir cinsel hayatın sırrını ‘Aşık olduğun insanla sevişmek’ olarak tanımladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!