Yağmur'a kısıtlama yok

Güncelleme Tarihi:

Yağmura kısıtlama yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2002 01:40

Türkan Şoray, Yüzyıl Işıl Lisesi'nin üç yıldır Gölcük'teki depremzede çocuklar ile çektikleri fotoğraf sergisinin şeref konuğuydu. Şoray, öğrenciler ve Gölcük'ten gelen depremzede çocuklarla sergiyi gezdi, birlikte yemek yedi.

Yakından ilgilendiği 8.5 yaşındaki Elif Kızıltaş, Şoray'a sarılarak ağladı. Türkan Şoray ‘‘Bu insanlara, bu çocuklara karşı lütfen duyarlı olalım. Onlar hepimizden çok sevgiye ve ilgiye muhtaç’’ dedi. Türkan Şoray, kızı Yağmur'un geçtiğimiz günlerde yaptığı kazayla ilgili olarak da şunları söyledi.

‘‘Çok şükür Allah kızımı bana bağışladı. Yağmur 18 yaşında bir genç kız. Böyle bir kızım olduğu için çok şanslıyım. Hayatta hiçbir şeyden gurur duymadım Yağmur'dan duyduğum kadar. Babası çok iyi bir baba, onu çok seviyor. Yakından ilgileniyor. Bizim ayrı olmamızdan Yağmur, hiçbir şekilde etkilememiştir. Bir yere gideceği zaman babasından ve benden mutlaka izin alır. Ben yarımda geleceksin dediğimde, dediğim saatte evde olan bir çocuk. Bu olaydan sonra ona bir kısıtlama getirmeyeceğim. Arkadaşlarıyla gezmesi ve bir restorana gitmesi de çok normaldir.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!