Yağlardan kurtulun

Güncelleme Tarihi:

Yağlardan kurtulun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fazla kilolar, özellikle hanımlar için her zaman sorun oluşturan faktörlerin başında geliyor. Bu amaçla da çeşitli ürünler ve aletler hanımların hizmetine sunuluyor. Secret Gardens da arzulanan bölgelerdeki yağ kaybını sağlamak için ‘infrasnella’ cihazıyla zayıflama imkanı sunuyor. Secret Gardens yöneticisi Aynur Gedik, kalıcı zayıflama için yağların enerji olarak kullanılması gerektiğini belirtiyor.

Sağlık merkezlerinde ‘infrasnella’ ile zayıflama tedavilerinde kısa sürede başarılar aldıklarını belirten Aynur Gedik, başarılı sonuçlar almalarının nedenini vücut ısısını lokal olarak yükselterek

metabolizma hızını arttırmaya ve kaslara elektrostimülasyon uygulamaya bağlıyor. Çünkü vücutta yağların yakılmasını ve zayıflamayı sağlayabilmek için öncelikle yağların enerji olarak kullanılmasını sağlamak gerekiyor.

Aynur Gedik, cihazın kullanımını ‘‘Kişinin vücut analizi yapıldıktan sonra yağlanmış bölgeleri tespit ediyoruz. Genelde yağlanma karın, kalça ve sırt bölgesinde yoğunluk kazanıyor. Infrasnella tedavisinde infraruj ışınlarının termal etkisi ile uyarılan yağlar, Infrasnella'nın özel elektrostimülasyon sistemi ile çok hızlı bir şekilde enerji olarak yakılır. Çünkü kas lifleri elektrostimülasyon ile enerji harcamaya zorlanırlar ve kalıcı zayıflama yöntemi olan yağların enerji olarak kullanılması ile gerçek kilo kaybı meydana gelir’’ diyerek anlatıyor.

Bu sistem ile 40 dakikadan oluşan bir seansta vücut yapısına göre 200-300 gram yağ kaybetmek mümkün. Ortalama 10 seans süren tedavi karşılığı ise 1000 dolar. Peşin ödenecek olursa 250 dolar indirim yapılıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!