Valentino’nun yatıyla çok özel bir gezi

Güncelleme Tarihi:

Valentino’nun yatıyla çok özel bir gezi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2006 00:00

Dünyaca ünlü modacı Valentino'nun 49 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde, TM Blue One adlı büyüleyici yatı tam anlamıyla yüzen bir sarayını Hello dergisi görüntüledi.

Haberin Devamı

Ünlü modacı Valentino’nun 49 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki, TM Blue One adlı yatı tam anlamıyla yüzen bir saray. Valentino’nun özel kamarası dahil yatın tüm detayları  HELLO! dergisi için açıldı.

Birbirinden güzel sanat eserleri ve eşsiz mobilyalarla dolu evleriyle de tanınan ünlü modacı Valentino’nun TM BLue One adlı yatı zarif bir tarzın benimsendiği adeta yüzen bir saray. Yatın iç dekoru mavi ve beyazın kusursuz kombinasyonunu gözler önüne seriyor. Yatta yalnızca banyolarda aynalar var. Valentino bunun nedenini şöyle açıklıyor: "Oturma odalarında ayna olmamalı çünkü deniz tutmasına neden oluyor. Ayrıca yatta herhangi bir bitki istemiyorum. Çünkü bitkilerin ve çiçeklerin yatta berbat olduklarını düşünüyorum."

Valentino için detaylar çok önemli. Şüphe yok ki yatın gözbebeği Valentino’nun özel odası. Yatağın iki yanında tasarımcının ailesi ve arkadaşlarıyla olduğu fotoğraflar var. Odanın bağlandığı banyonun en çarpıcı yanı dekoru. Maun banyo mobilyalarına altın renkli aksesuvarlar eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Büyük salonda Andy Warhol’un 1970’de yaptığı ikili Valentino portresi var. Valentino, Warhol tablolarının yanında durup gemideki yemeklerden biraz söz ediyor: "Gemideki mönümüz karadaki mönümüzden farklı olmalı. Genelde daha basit olmaları gerekiyor. Sık sık balık olmalı mesela."

Valentino’nun konukseverliğinin tadını çıkaranlar arasında ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow ve müzisyen eşi Chris Martin, Joan Collins, Elle MacPherson da var. Tom Hanks ve Heidi Klum da bir keresinde Paltrow’un da olduğu ekibe Venedik’ten katılmış. Valentino bu kadar konuğu ağırlamak için geniş bir yat istemekte haklı. Yatın bir de 14 metrelik motorbotu var. Bu motorbotla gitmek uçmakla eşdeğer!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!