Ütopya üçüncüsü Serkan Ercan, Survivor Ünlüler takımında!

Güncelleme Tarihi:

Ütopya üçüncüsü Serkan Ercan, Survivor Ünlüler takımında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 11:08

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2016’nın yarışmacıları belli oldu. Ütopya yarışmacılarından olan Serkan Ercan da Ünlüler takımında yarışacak olan isimlerden biri. Peki, Serkan Ercan kimdir?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2016 için geri sayım başlarken Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları da belli oldu. İzleyicilerin merakla beklediği Survivor 2016 Ünlüler takımının yarışmacılarından biri de Ütopya yarışmasından tanınan Serkan Ercan oldu. Serkan Ercan Ütopya’nın öne çıkan isimlerindendi. Elenmesine rağmen yarışmaya tekrar dönen Serkan Ercan, finale kadar iddiasını sürdürmüş ve yarışmada üçüncü olmuştu.

SERKAN ERCAN KİMDİR?

1981 tarihinde İstanbul’da doğan Serkan Ercan, evlidir. İstanbul ve Amerika’da ikamet eden Ercan, daha önce TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya yarışmasında tanınmıştır. Milli dağcı ve kaya tırmanışçısı olan Ercan, 1.80 boyundadır. 1996 senesinde dağcılığa başlamış ve 2000-2002 yılları arasında Bulgaristan’da profesyonel dağcılarla beraber 2,5 sene geçirmiştir.

Haberin Devamı

Daha sonra 5 yıl boyunca İsveç’te yaşayan Ercan, ardından Amerika’da yaşamaya başlamıştır. Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosunda olan Serkan Ercan, tırmanma ve bouldering konularında uzman olduğunu Ütopya yarışmasında da göstermiştir. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahip olan Serkan Ercan’a birçok ünlü marka sponsor olmuştur.

Serkan Ercan, 2014 senesinde başlayan Ütopya’da Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Kurretülayn Matur, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Ahmet Arda Sezen, Semih Öztürk, Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarışmıştır.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMI

Tuğba Özay

Serkan Ercan

Ezgi Avcı

Eda Akkaya

Nagihan Karadere

Ebru Öztürk

İbrahim Yattara

Çağan Atakan Arslan

Yunus Günce

Yılmaz Morgül

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

İbrahim Giydirir

Gizem Memiç

Efecan Dianzenza

Gizem Kerimoğlu

Nihal Candan

Zafer Mete

Damla Can

Serkay Tütüncü

Aylin Şallı

Semih Öztürk

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMI TANITIMI



SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI TANITIMI

BAKMADAN GEÇME!