Ünlülerin çocukları zor durumda

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin çocukları zor durumda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sinema sanatçıları çevrelerine ne kadar çok insan toplarlarsa o kadar sevinirler. Ya bu oyuncuların çocukları? Ünlü çocuklar, anne babaları kadar memnun olmuyorlar bu ilgiden. Ailelerinde ünlü bir isim olunca, bu ufaklıkların hayatları bir ölçüde kararıyor...

Ünlü anne babaların çocukları, bu işin kaymağını yiyen ebeveynlerinden daha zor durumdalar. Ünlü oyuncuların çocukları, diğer yaşıtları gibi parklarda serbestçe oyun oynayamıyorlar. Okulda, sokakta hep koruma altında olmaları gerek. Ve çocuklar bazen de anne ve babalarına gösterilen ilgiden bunalıyorlar. Gerçekten ünlü yıldızların çocuğu olmak hiç de kolay değil. Minikler, kendi dünyalarında değil de ailelerinin pırıltılı dünyasında yaşamaktan pek keyif almıyorlar.

Birçoğunun arkadaşı yok

Sharon Stone'un evlatlık aldığı henüz mini mini bir bebek. Madonna'nın oğlu Rocco da kısa bir süre önce dünyaya geldi. Fakat abla Lourdes annesine gösterilen ilgiden rahatsız olmaya başladı bile. Kızını çok seven Madonna, onu yanından hiç ayırmıyor. Küçük kız bazen bir arabanın içinde annesinin dönmesini bekliyor. Ve de çığlık çığlığa bağıran insanlarla çevrili arabada küçük kız ecel terleri döküyor. Annesiyle sokakta yürümeye kalkışsa, hiç tanımadığı yabancı insanların onları engellemelerine küçük Lourdes bir anlam veremiyor. Annesini hep başkalarıyla paylaşmanın sıkıntısı, esmer güzeli Lourdes'in yüzünde okunmaya başladı bile.

David Duchovny, küçük kızı Madeleine ile bir kafeye gitmeye kalkıştığı zaman büyük bir sorun yaşadı. Sokakta onu tanıyanların onu ve kızını rahatsız edeceğini düşündü. Ve bu soruna kendince bir çare buldu. Küçük kızı yağmurluk ceketinin altına sakladı ve kafeye gitti. Ama ünlü aktör kanguru gibi kızını gövdesinde taşımaya kalkışınca ilgi odağı oldu. Küçük bebek, babasının kucağında o zifiri karanlıkta neye uğradığını anlamamış olmalı.

Onlara herşey yasak

Sanırız, hiç bir çocuk Michael Jackson'un oğullarının yerinde olmak istemez. Ünlü şarkıcının radyasyon yayılan bir bölgede yaşıyormuş gibi kendini koruması onun bileceği iş. Fakat küçük Jackson'lar, yani Prince ve Paris, sokağa çıktıkları zaman battaniyelere sarınmaktan hoşlanmıyorlar. Oksijen maskeleri takmak küçük Jackson'ların en çok canlarını sıkan uygulamalardan biri. Onlar, yaşıtlarıyla oyun oynayamazlar, bir gazoz şişesini ağızlarına dikip içemezler. Jackson kardeşler, ünlü ve takıntılı babalarının kurbanı.

Tom Cruise'un küçük kızı Isabella, her sabah babasıyla parka gidiyor. Fakat küçük kızın üç tekerlekli arabasından inmesi yasak. Dahası babası koşu yaparken Isabella'nın arabasını bir erkek bakıcı idare ediyor. İsabella, babasıyla parkta koşup oynama hakkına sahip değil.

Her küçük kız, deniz kenarında kovasıyla küreğiyle oynamak ister. Fakat Ireland Baldwin, annesi ve babasıyla Cannes'a gittiğinde kumsalı uzaktan bile göremedi. Ayrıca yanına kürek ve kova da almamıştı. Kim Basinger ile Alec Baldwin'in kızı, ünlü bir ailenin çocuğu olduğu için bazı fedakarlıklara katlanmak zorunda.

Bu arada, Küçük Brooklyn'in kulakları iltihaplandığı için kulaklarına pamuk tıkanmıştı. İyi ki de küçük delikanlının kulakları hastalanmış. Aksi halde, babası David Beckham'ın hayranlarının annesi Victoria hakkında söyledikleri çirkin sözleri duyup üzülecekti. Ünlü futbolcu David Beckham, oğlu Brooklyn'i sahaya götürmekle iyi bir iş yapmadığını anlamakta gecikmedi.

Cindy Crawford, podyumlara dönmeden önce gazetecilere poz vermek istemişti. Minik oğlu Presley de fotoğraf seansına katılacaktı. Minik delikanlı, gün boyunca giysi değiştirip objektiflere bakmaktan sıkıldı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!