Ünlülerin aşk postanesi

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin aşk postanesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kuruçeşme'de bulunan ‘‘Waffle House’’ adlı kulüp, 960 üyesinin yanı sıra her gün ünlü konukları ağırlıyor. Duvarlara asılan özel plakalara bırakılan notlar, konuklar arasında iletişimi sağlıyor.

8 ay önce Kuruçeşme'de açılan ‘‘Waffle House’’da, ünlü kişiler plakaların arkasına aşk mektupları, çeşitli istekler gibi notlar bırakıyor. Plakasına bırakılan notları alan kişi, cevapları yine plakalara bırakıyor. Ünlü kişilerle haberleşme imkanı bulan sanatçılar arasında Serdar Ortaç, Aşkın Nur Yengi, Burak Kut, Coşkun Sabah, Seda Sayan, Mahsun Kırmızıgül, Hande Ataizi, Tayfun Duygulu, Leman Sam ve Seda Akay gibi çok sayıda sanatçı var.

960 üyesi bulunan kulüpte uygulanan haberleşme, çok büyük ilgi görürken, Orhan Genç ve eşi Serpil Genç, şiir veya güzel sözler yazmak isteyenler için de ayrı bir defter bulunduruyor. Bu defterde Atatürk ve Atatürkçülükle ilgili güzel sözler de yer alıyor. Bu çalışmadan çok memnun olduklarını söyleyen çift, ‘‘Biz sanatçıların ve iş adamlarının yanı sıra, özellikle politikacıları bekliyoruz. Politikacılarla ilgili mektuplaşmanın çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. Geldikleri takdirde plakalarını duvara asacağız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!