14 Şubat Sevgililer Günü mesajlarıyla sevdiğinizi mutlu edin! İşte en güzel Sevgililer Günü mesajları

Güncelleme Tarihi:

14 Şubat Sevgililer Günü mesajlarıyla sevdiğinizi mutlu edin İşte en güzel Sevgililer Günü mesajları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 18:49

14 Şubat Sevgililer Gününde eşinizi, kız arkadaşınızı kısacası sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilmeniz için çok özel Sevgililer Günü mesajlarını derledik. 14 Şubat Sevgililer günü hediyeler, mesajlar ve özel etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Genç, yaşlı birçok kişi, bu günün anlam ve önemini sevdiklerine duygusal sözlerle ithaf ediyor. Sokakların aşk dolu renklere büründüğü Sevgililer Gününde, siz de eğer eşinizin yüzünü güldürmek istiyorsanız, haberimizin içinde bulunan sözlerden en beğendiğinizi kopyalayarak sevdiğiniz kişiye gönderebilirsiniz. İşte, en güzel Sevgililer Günü mesajları.

Haberin Devamı

Sevgililer günü mesajları geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yıl da etkisini sürdürüyor. Birbirlerine olan bağlılığı küçük ve tatlı sözlerle dile getirmek isteyen bireyler, en güzel sevgililer günü mesajları ile14 Şubat gününe anlam katacak. Genç, yaşlı birçok kişinin anlam yüklediği, önemini birbirinden güzel sözlerle ithaf ettiği 14 Şubat sevgililer günü mesajlarına haberimizden erişebilirsiniz. İşte, en güzel mesajlar ve sözler

EN GÜZEL 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Haberin Devamı

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Güller anlatsın sana olan aşkımı... Karşında nasıl aklımın yerinden gittiğini, gözlerimi nasıl senden ayıramadığımı... Güller anlatsın...

Güllerin sayısı duyduğun aşkı yansıtır derler. Sana olan aşkımı gösterecek kadar gül yok kainatta!

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Kalbimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim…

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin benim için sevgilim...

ÜNLÜLER GÜNÜN ÖNEMİNİ ES GEÇMEDİ

14 Şubat Sevgililer günü hediyeler, mesajlar ve özel etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Genç, yaşlı birçok kişi, bu günün anlam ve önemini sevdiklerine duygusal sözlerle ithaf ediyor. Artık yaşamın bir parçası olan sosyal medyada ise paylaşımlar ardı ardına sıralanıyor. İşte, o mecrayı en etkin kullanan ünlülerin bu güne özel olarak oluşturdukları sevgililer günü paylaşımları

Haberin Devamı

Sevgililer günü, sosyal medyada etkisini hissettirmeye devam ediyor. İlişkilerde her yıl, hediye,mekan ve etkinlik seçme sıkıntısı dolayısıyla tatlı bir gerilime neden olan sevgililer günü, sosyal medya üzerindeki etkisini ise hiç kaybetmiyor. İşte, bu özel günde ünlülerin yapmış oldukları sevgililer gnü paylaşımları ve dikkat çeken mesajlar

DEMET AKALIN
demetakalin E adettendir bizde koyalım sevgili fotosu💞💞😍😍😍beni kafaya takdığın güne şükürler olsn🤗🤗

EMRAH
emrahofficial Elyesamla ,Eleysamın güzeller güzeli annesi canım eşim @sibel__erdogan Bügün sevgililer günü ve ben seni ilk günkü gibi çok seviyorum..İyiki seni tanımışım ,İyiki varsın canım

Haberin Devamı

ÖZGE ÖZDER
ozzgeozder"Sevgilim" diyebilmek, "Seni seviyorum " demek zordur....Sevdiğinizin kıymetini bilin... 🌸#happyvalentinsday #love

YELİZ YEŞİLMEN
yelizyesilmen Benim 3 sevgilim var. Sevgililer günümüz kutlu olsun

FERYAL GÜLMAN
feryalgulman Tüm sevdiklerinizle,geçirecereceğiniz, nice güzel #14subat 'lar olsun🌹🌹 #sevgililergünü #valantinesday #valantine #love #hope #happy #flowers #flowerlover

İPEK ACAR
ipekacarcomtr Seninle Herşeye Varım Ben diyebileceğiniz sevgileriniz olsun...Sevgililer Gününüz kutlu olsun

GOOGLE'DAN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL OYUN

En güzel Sevgililer Günü sözlerini bulmak için Google ana sayfasına giriş yapan internet kullanıcıları bir sürprizle karşılaştı. Ölümlerde, yaş günlerinde, tarihi olaylarda, bilimsel buluşlarda ve özel günlere özel Doodle tasarımları yapan Google, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Google'ın. Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Doodle'da, eğlenceli ve 4 bölümden oluşan, hikayeli bir oyun yer alıyor. 14 Şubat mesajını iki aşık pangolin ile veren Google'ın vermek istediği bir mesaj daha var. Pangolinlerin dünyada en fazla avlanan ve ticareti yapılan tür olduğunu açıklayan Google, oyunun içinde hayvanların neslinin tükenmesini önlemek için bağış toplayan bir gruba destek olmayı amaçlıyor. 

Haberin Devamı

14 Şubat Sevgililer Günü mesajlarıyla sevdiğinizi mutlu edin İşte en güzel Sevgililer Günü mesajları

SEVGİLİLER GÜNÜ NE ANLAM TAŞIYOR?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

SEVGİLİLER GÜNÜ GELENEKLERİ NELERDİR?

Sevgililer günündeki en yaygın uygulama eşe ya da sevgiliye verilen karttır. Bu kartlara sevgi mesajları, aşk şiirleri vs. yazılır.

Haberin Devamı

Özellikle batı medeniyetlerinde, sevgilisi olmayanlar hoşlandıkları kişilere kart gönderir. Alıcı kişi, içinde genellikle "Sevgilim olur musun?"[ yazan bu imzasız kartın kimden geldiğini bulmaya çalışır.

Sevgililer gününde hemen herkes sevgililerine veya eşlerine bu günün ruhu ile bütünleşen, karşı tarafa sevgilerini anlatan hediyeler verir. Bu hediyelerin başında çiçekler ve çikolata gelir.

Sevgililer Gününü çiftler genellikle baş başa geçirirler. Baş başa gidilen romantik bir yemek ya da evde hazırlanan romantik bir sofra en yaygın kutlamalardandır.

Çiftler, Sevgililer Günü'nün gecesinin de özel olması için çaba gösterirler. Kimi çiftler, bu güne has, cinselliği ön plana çıkarıcı kıyafetler ve iç çamaşırları alırlar. En çok tercih edilen renk, tutkuyu sembolize eden kırmızıdır.

Bunların yanı sıra, Sevgililer Günü çok sayıda evlenme teklifinin de gerçekleştiği bir gündür.

BAKMADAN GEÇME!