Ünlü isimler evsiz kaldı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü isimler evsiz kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2013 09:16

Fotoğraf sanatçısı Aykut Bozan'ın "sokak ve insan" temalı "Affedilmeyenler" adlı fotoğraf sergisi, 3 Aralık’ta Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Ünlüleri evsiz bırakan “Affedilmeyenler” başlıklı fotoğraf sergisi 28 Aralık’a kadar ziyaret edilebilecek.

Dünyaca ünlü markaları objektifine yansıtan Aykut Bozan sokak ve insan temalı fotoğraf çalışmalarını ilk kişisel sergisinde sanatseverlerle buluşturuyor.

Sanatçı, İstanbul’un sokaklarında yaşayan evsiz insanlara karşı salt acıma duygusunu ön plana çıkarmak yerine hayatın rutini içinde sıradanlaşarak yok olan veya giderek eksilen duyguları kareleriyle anlatmaya çalıştı.

Genç televizyoncu ve reklam oyuncusu Anıl Kurtuldu’nun proje koordinatörlüğünü üstlendiği sergide Koray Bozan asistan, Seyhan Adıgüzel ise makyöz olarak görev aldı.

TİYATRO VE TELEVİZYON DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİN DESTEK

Aralarında; Nefise Karatay, Engin Hepileri, Ragıp Savaş, Nurseli İdiz, Hakan Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Musa Uzunlar, Haldun Boysan, Aslıhan Gürbüz, Begüm Birgören, Barış Atay, Murat Serezli, Timur Acar, Kerem Kupacı, Barış Çelikol, Çisil Oral ve Doğukan Manço’nun bulunduğu isimler sokak ve insan temalı “Affedilmeyenler” adlı sergi projesi kapsamında bir günlerini sokakta geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!