Umut Işığım'a bir ödül de Hollywood'dan

Güncelleme Tarihi:

Umut Işığıma bir ödül de Hollywooddan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2012 16:15

Toronto Film Festivali’nde aldığı İzleyici Özel Ödülü’nün ardından dikkatleri üzerine çeken Umut Işığım’a (Silver Linings Playbook), bir ödül de Hollywood Film Ödülleri’nden geldi.

Haberin Devamı

GeçtiÄŸimiz günlerde gerçekleÅŸtirilen törende, Umut Işığım geceye damgasını vurarak iki önemli ödül birden kazandı. Ãœnlü aktör Robert De Niro filmdeki baÅŸarılı performansıyla yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Filmin yakışıklı oyuncusu Bradley Cooper ise gecede en iyi erkek oyuncu ödülünü alarak sinemaseverlerin dikkatini çekti.Â

Robert De Niro ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada ödüle çok sevindiğini dile getirirken, artık ödül almaktan çok ödül verdiğini belirtti. De Niro, bugüne kadar Francis Ford Coppola, Merly Streep, Marty Scorsese gibi dünyaca ünlü yeteneklere ödüllerini takdim etmişti. Umut Işığım filminin genç oyuncularını çok başarılı bulduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, filmindeki olağanüstü performansı ile Jennifer Lawrence da yakın zamanda ödül vereceğine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Golden Globe ve Oscar için adı en güçlü adaylar arasında gösterilen film, 4 Ocak’ta Türk izleyicileri ile buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!