Umudun bitmediği dizi

Güncelleme Tarihi:

Umudun bitmediği dizi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 00:00

"Mutluluk" filmiyle yıldızı parlayan Alpay Atalan ve ünlü yönetmen Ezel Akay’ın oyuncu yeğeni Selen Seyven’in başrollerini paylaştıkları yeni gençlik dizisi "Genco"nun çekimleri devam ediyor. Temmuz ayında Kanal D’de ekranlara gelecek dizi, Marmara Depremi ile yazgısı değişen hayatları ve yeniden filizlenen umutları konu alıyor.

Senaryosunu Hakan Haksun’un yazdığı "Genco"nun yapım kadrosu ise "Gümüş" dizisine imza atan ekipten oluşuyor. Yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği dizide, Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Çiğdem Tunç, Mehtap Altunok gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, çekimlerine Kuştepe’de başlanan "Genco" dizisi için Bilgi Üniversitesi ilk kez kapılarını açtı.

Dizinin öyküsü kısaca şöyle: Genco, Marmara Depremi’nde hayatı değişen insanlardan biridir. 45 saniyelik deprem onun yalnızca anne ve babasını değil; hazırlanmakta olduğu tüm geleceği de yok eder. Genco, bir süre sonra Yalova’dan ayrılır ve İstanbul’a, deprem sırasında ona yardım eden taksici Ahmet’in mahallesine yerleşir. Genco, ölüsü bulunamadığı için sağ olduğuna inandığı kız kardeşinin izini sürmektedir. Yakınlarına zarar vermiş olmak düşüncesi onu öylesine sarsar ki, depremden sağ ama hafızasını yitirmiş bir durumda kurtulup da bir ailenin yanına evlatlık verilen kardeşi Gülay’a bile kimliğini açıklamaktan çekinir. Gülay, şimdiki adıyla Özge, zengin bir ailenin tek kızıdır artık. Ve kaderin garip bir cilvesiyle, tam da Genco’nun oturduğu mahalleye yapılan üniversiteye kayıtlıdır. Genco, sırf kız kardeşinin yakınında olabilmek için üniversiteye hademe olarak girer. Genco’yu burada bekleyen tek şey kardeş yakınlığı değildir; kız kardeşinin arkadaşı olan Pınar’la da ilk kez aşkı tadacaktır...

Sıcacık öyküsü, genç oyuncu kadrosu ve etkileyici müzikleriyle kalplere taht kurmaya hazırlanan "Genco", temmuz ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!