Uğur Güneri: Ajda mahkemede hesap verecek...

Güncelleme Tarihi:

Uğur Güneri: Ajda mahkemede hesap verecek...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2000 00:00

Uğur GÜNERİ
Haberin Devamı

Geçen hafta, Ajda Pekkan'ın ‘‘ Plak şirketleri kendi sanatçılarının korsanını yapıyor.’ şeklindeki açıklamaları müzik dünyasına bomba gibi düşerken, en büyük tepki de Müyap Başkanı Aydın Oskay'dan geldi ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu:

‘‘Ajda Pekkan bu suçlamaları ispatlamak zorundadır. İnsanlara, kurumlara hırsız denmez. Kendisine müzik yapımcıları olarak tavır alacağız. Olay mahkemeye intikal edecek. Eski firması Elenor ile yeni firması Üniversal arasındaki uzlaşmayı ben sağladım. Aslında o gün iki şirket anlaşıp onu mahkemeye verseydi, bunlar olmazdı. Ajda Hanım iyi bir şarkıcı olabilir, ama iyi düşünen biri değil.‘

Sinemada klip provası!

Bir süre önce kulağımıza Aydan Şener ile Mahsun Kırmızıgül arasında bir aşk başladığına ilişkin dedikodu gelmiş, bunun üzerine biz de taraflara sormuştuk. Mahsun, her zamanki gibi ‘‘Yok böyle şey. tanımam bile.‘‘ derken, Şener de ‘‘ Mahsun Bey, bana klibinde oynamam için teklifte bulundu. Ben de Prestij şirketine görüşmeye gittim. Ancak, konuyu beğenmedim. Belki başka bir klibinde oynarım diyerek oradan ayrıldım İşte hepsi bu!‘‘ demişti...

Şimdi gelelim 20 Ekim Cuma akşamına. Yer Kadıköy yakası, Bağlarbaşı'ndaki Capıtol sineması. 21.30 matinesini izleyenler arasında iki tanıdık sima var; biri Aydan Şener, diğeri Mahsun Kırmızıgül.

Ne dersiniz iki sanatçı, önümüzdeki günlerde Mahsun'un yeni çekeceği klip için konu araştırması mı yapıyorlardı acaba?!..

HAFTANIN BOMBASI

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Arzu Yanardağ'dan ayrılıp, Pelin Batu ile birlikte olmaya başlamış, Yanardağ da makyöz bir sevgili bulmuştu. Ancak, geçen akşam Mustafa Altıoklar ile Arzu Yanardağ, Kemancı Bar'da sarmaş dolaştı. İşin ilginç yanı iki gün sonra da bir oyunun galasına Pelin Batu ile katılıyordu Altıoklar... Bakalım bu karışık trafik nasıl çözülecek?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!