Rojin'in Köpeği Uçakta Kriz Yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Rojinin Köpeği Uçakta Kriz Yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 20:38

Kürt şarkıcı Rojin, Erbil’den İstanbul’a dönüşünde ilginç bir olayla gündeme geldi. Erbil-İstanbul seferini yapan THY uçağına binen şarkıcı Rojin, köpeğini kafesten çıkarınca uçakta gergin anlar yaşandı. Köpeğini kucağına almak isteyen şarkıcı ile uçak personeli arasında bir süre tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

Personelin ısrarlı uyarılarına aldırmayan ünlü şarkıcı aynı ısrarla köpeğini kucağına alıyor. Ardından ikazlarını sürdüren kabin personeli çareyi durumu pilota bildirmekte buluyorlar. Haber alan Pilot, sanatçının köpeğini kafese koyması için anons geçiyor. Ancak Rojin bu uyarılara kulak asmıyor.

Bir süre daha anonslarını tekrarlayan pilot, sanatçının ikazlara uymaması halinde, uçağı en yakın havalimanına indireceğini söylüyor. Yapılan tüm ikaz ve anonslara rağmen Kürt şarkıcı istenileni yapmıyor. Hiçbir yolcunun rahatsız olmadığını söyleyen şarkıcı kendini bu şekilde savunuyor.

Rojinin Köpeği Uçakta Kriz Yaşattı

Ünlü Kürt Şarkıcı Rojin Kimdir?

Haberin Devamı

Rojin Ülker 1980 yılında Adana’da Dünyaya geldi. Mardinli bir Kürt ailesinin 5 çocuğundan biridir. Lise yıllarında merak sardığı müzik Adana Belediyesi Konservatuvarına girmesi ile ciddi bir ivme kazanmıştır. Ardından Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümüne giden şarkıcı, şan bölümüne geçiş yapmıştır. Belli yıllarda üzerindeki baskılar yüzünden programlarını yapamamış ve Trt gibi kanallardan istifa etmek zorunda kalmıştır. Türkiye’de ve Yurtdışında birçok festivalde ve konserde kendini göstermiştir. Birçok tiyatro eserinde oyunculuğunu konuşturmuş ve birçok albümü ile de müzikte de dikkat çekmeyi başarmıştır. Müzik ve oyunculuk hayatı dışında sosyal sorumluluk projeleri ile de uğraşan Kürt şarkıcı birçok çalışma yürütmektedir. Van’da yaşanan deprem sonrasında yaptığı konserlerinin gelirlerini Van’a aktarmış ve kimsesiz, çaresiz insanların dertlerine derman olmuştur.

Roboskili ailelere ve çocuklara burs desteği veren sanatçı, 2014’te Kobane’deki savaş mağdurları ve göçmenlere de destek olmuştur.

2014 yılının Ağustos ayında Şengal’de gerçekleşen büyük vahşette olayın mağduru 580 çoçuk için ‘’New Life; Hello Tomorrow’’ projesini yürütmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!