Üç kargo uçaklı doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Üç kargo uçaklı doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2005 01:19

Rusya’nın zenginlerinden Polyakov, 50’nci yaş gününde Bodrum Rixos Hotel’i kapattı. Ünlü grup UB40 ve Tanyeli’nin sahne aldığı partinin hazırlıkları için Rusya’dan üç kargo uçağı geldi.

Rixos Hotel Bodrum, birkaç hafta önce eşi benzeri görülmemiş bir davete ev sahipliği yaptı. Rusya’nın gizli zenginleri arasında yer alan işadamı Polyakov, 50’nci doğum gününü kutlamak için, Sardine Adaları, Monaco ve Monte Carlo’dan davet almasına rağmen, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum’u tercih etti... 1200 yatak kapasiteli Rixos’u kapatan Polyakov’un partisi için ses ve ışık ekipmanlarından halılara kadar her şey Rusya’dan üç büyük kargo uçağı ile getirtildi.

Üç gün üç gece eğlence

120 davetlinin katıldığı gecede, 314 teknik servis ve 550 otel personeli görev yaptı. Rixos’un tüm duvarları ise günler öncesinden Polyakov çiftinin dev resimleriyle süslendi. Gecede sahneye çıkan Tanyeli, havai fişek gösterileri ve alevler arasında, içi su dolu bir havuzun üzerine kurulu, şeffaf platformda dans etti. Üç gün üç gece süren, fare ve hamam böceklerinin bile eğlence için yarıştırıldığı davette, üçüncü günün sonunda, davetliler altın yağmuruna tutuldu.

Hamamböceği ve fare yarıştırdılar

Bodrum Rixos Hotel, eşi benzeri görülmemiş bir doğum günü partisi için, beş günlüğüne kapatıldı. Rusya’nın gizli zenginlerinden Polyakov’un doğum gününde, Rusya’dan özel olarak getirtilen hamam böceği ve fareler yarıştırıldı, hazine avı organizasyonu yapıldı ve finalde de korsan gecesi düzenlendi...

BİRİNCİ GÜN

Polyakov’un doğum günü için sekiz özel uçak Bodrum’a Rusya’dan misafir taşıdı. Ayrıca 3 büyük kargo uçağı ile tüm ses, ışık ekipmanları, dekorasyon malzemeleri, özel halılar olmak üzere iğneden ipliğe her şey Rusya’dan getirtildi. 120 kişinin eğleneceği gece için, 864 görevli çalıştı.

Rusya’nın birçok ünlü şarkıcısıyla birlikte İngilizler’in dünyaca ünlü gurubu UB40 de sahneye çıktı. Otelin duvarlarına resimlerini astıran Polyakov çifti, Türkiye’den de Tarkan ve Tanyeli’yi tercih etti. Ancak Tarkan bu organizasyona katılmayı tercih etmezken, Tanyeli 45 dakika süren nefis dansıyla, davetlileri büyüledi.

Tanyeli’nin dansından çok etkilenen Rus işadamı, özel olarak ünlü oryantali tebrik etti... Üç gün üç gece süren eğlencenin ilk günü, Türk yemekleri eşliğinde ve Türk müzikleriyle başladı. Otel restoranının baştan aşağı otantik Rus restoranını andıracak şekilde hazırlandığı gecede, 120 kişilik davetli topluluğu, Rus kıyafetleri giymiş görevliler tarafından karşılandı.

Rus kültürünü yansıtan şapka ve eşarpların davetlilere hediye edildiği gece, GSEL’in şarkılarıyla start aldı. Yemekten sonra havuz başında organize edilen partide, davetliler arasında bulunan Polonyalı Slotin çiftinin 40. evlilik yıldönümü kutlamaları için bir de özel sürpriz düzenlendi. Gece, havuz üzerine kurulmuş saydam sahnenin üzerinde Sahsa, Mastlava, Grup Banda, Serega ve Nikita gibi Rusya’da büyük beğeni kazanmış sanatçıların şarkılarıyla renklendi.

İKİNCİ GÜN

Yaş günü kutlanacak olan Polyakov ve eşi kırmızı halıların üzerine dökülen gül yaprakları arasından geçerek lobide davetlilerle buluştu. Havuz başında Rusya’dan özel olarak getirtilen profesyonel su balesi gösterisinin ardından çiftin, çocukluk yıllarından bugüne kadar uzanan siyah-beyaz klipleri yayınlandı. Ardından davetliler dev ekranda dünyanın dört bir tarafından gelen tebrik mesajlarını izlediler. Beyaz rengin hakim olduğu gece, dünya starı UB40 eşliğinde devam etti...

ÜÇÜNCÜ GÜN

Otelin otantik restoranı olan Sini Restaurant’ta düzenlenen üçüncü geceye, 8 oryantal ve fasıl ekibi eşlik etti. Davetliler, binbir gece masallarına uygun olarak tahteravan ve eşeklere binerek gösterinin yapılacağı amfitiyatroya geldiler.

Tiyatro girişinde misafirler, yüzlerce metre halı, kumaş, pul, boncuk, çiçek ve binlerce mumla süslenmiş yol sonunda, üzerlerine yağdırılan altınlarla kendilerini Arap masallarında hissettiler.

Geceye şarkılarıyla Varum, Agutin, Dedülga ve Rus oryantal Angel katıldı.

Gecenin mizansenine uygun koreografisiyle ateş içinde dans eden Tanyeli de büyük alkış aldı. Ünlü oryantal, gecenin sonunda bir kez daha sahneye çıktı. Gece, DJ’lerin müzikleriyle son buldu...

Tarkan gelemedi UB40 sahnedeydi

Polyakov çiftinin kutlamasına Tarkan da davetliydi. Yoğun programından dolayı bir ay boyunca peşinden koşulan Tarkan organizasyona katılmazken, gecede dünyaca ünlü İngiliz grup UB40 sahneye çıktı. Bu parti için bir geceliğine özel uçakla Bodrum’a gelen grup, 80’lerden günümüze kadar gelen birçok şarkısını seslendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!