Yeşilçam'ın sultanı boğaz manzaralı villasını satıyor!

Güncelleme Tarihi:

Yeşilçamın sultanı boğaz manzaralı villasını satıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:49

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray, geçmişten gelen anıları ile dolu olan Bebek sırtlarındaki boğaz manzaralı villasını satışa çıkardı. Şoray, villası için 15 milyon istiyor.

Haberin Devamı

Usta sanatçı Türkan Şoray'ın boğaz manzaralı olan Bebek sırtlarındaki anılarla dolu olan villasını satışa çıkaracağı öğrenildi. Şoray'ın evini satma kararı alma nedeninin ise, asansör olduğu belirtildi. Türkan Şoray, üç katlı boğaz manzaralı villası için 15 milyon lira istiyor.

Sanatçı Şoray'ın bacaklarındaki sağlık sorunları nedeni ile asansöre ihtiyaç duyduğu, ancak villasında asansör olmadığından dolayı burayı satmak istediği, yerine ise kullanımı daha kolay bir ev almak istediği öğrenildi.

Yeşilçamın sultanı boğaz manzaralı villasını satıyor

Evi çok seven, ancak bacaklarındaki sorun yüzünden üst katlara çıkmakta zorlanan Türkan Şoray, “Evim çok güzel ama ben bundan sonra kullanımı daha kolay, modern bir ev almak istiyorum.” diye konuştu. Şoray'ın bu sözlerinden evini çok sevdiği, ancak sağlık sorunlarından dolayı zorlandığı ve daha kullanışlı bir evde yaşamak istediği anlaşılıyor.

Haberin Devamı

Yeşilçamın sultanı boğaz manzaralı villasını satıyor

 

Türkan Şoray kimdir?

Türkan Şoray, 28 Haziran 1945 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sinema dünyası ile 1960'lı yıllarda tanıştı. Toplamda 222 filmde rol aldı ve bu sayı ile dünyanın en çok film çeviren kadın oyuncusu oldu. Türk sinemasının Sultan'ı olarak tanınıyor.

BAKMADAN GEÇME!