Türk-Yunan-Fransız dostluk fönü

Güncelleme Tarihi:

Türk-Yunan-Fransız dostluk fönü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Önceki akşam L'Oreal ve İstanbul Artistik Kuaförler Derneği sponsorluğunda Polat Renaissance Oteli'nde ‘‘Yeni Umutlar Show’’u yapıldı. Dünyaca ünlü kuaförler hiçbir ücret almadan, sırf depremzedeler yararına gösteri yaptı. Saçı yapılanlar arasında Gülben Ergen de vardı.

Dekolteler saçları bastırdı

İstanbul Artistik Kuaförler Derneği'nin L'Oreal Professionnel Paris'in ana sponsorluğunda organize ettiği ‘‘Depremzedelerle Dayanışma Gecesi’’nde iddialı saç modellerinden çok cüretkar dekolteler dikkat çekti. Önceki gece Polat Renaissance Otel'de yapılan gecede, depremzedelere yardım etmek için Türk, Fransız ve Yunan kuaförler bir araya gelerek birbirinden güzel modeller sundu.

Ancak sunumda görev alan 16 mankenin giydiği Yıldırım Mayruk ve Hakan Yıldırım imzalı kreasyon çok etkileyiciydi. Ebru Şancı'nın tamamen transparan, Selma Sönmez'in peçeli transparan ve Nilüfer Aygüner'in iri pullu kostümü, gecenin ilgi odağı oldu. Gecede ayrıca Gülben Ergen de sahneye çıktı ve genç sanatçıya da şık bir topuz yapıldı.

Üç milyar lira toplandı

İstanbul Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Oktay Erkal, davetiyelerden toplanan üç milyar liralık gelirin Başbakanlık Kriz Masası kanalıyla depremzedelere aktarılacağını açıkladı. Organizasyona deprem bölgesinden gelen, tüm masrafları sponsorlar tarafından karşılanan 140 kuaför de katıldı. Depremzede kuaförlere dünyanın en büyük saç ustalarından Fransız kuaför Jacques Fourcade tarafından kesim ve Jules Egger tarafından topuz eğitimleri verildi.

Gecede Haute Coiffure Française Yunanistan Başkanı ünlü Yunan kuaför Dimitri Paleologos, Haute Coiffure Française Türkiye Başkanı ve MOS Kuaför'ün ortaklarından Muammer Yaprakgül bir gösteri sundu.

Organizasyonda ayrıca Berrak Tümöz, Ayçin İnci, Ayçam İnci, İrem Otuz, Duygu Akar, Şengül Poyraz, Özlem Elenkalan, Didem Erol, Petek Candar, Canan Kayacı, Mika Ela, Sevil Aygün, Beyza Toksoy, Belda Öztürk, Bilge Öztürk ve Beste Ardıç da görev aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!