Türk polisi ilk gece birinci oldu

Güncelleme Tarihi:

Türk polisi ilk gece birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2006 00:00

Kanal D'nin yeni dizisi “Ah Polis Olsam”, perşembe gecesi ekrana gelen birinci bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve başarılı rejisiyle daha ilk bölümden izleyicilerin gönlünde taht kuran dizide, bir polis okulunda, sıra dışı polis adaylarının başlarından geçen maceraları, komedi ve aksiyonu birleştirerek anlatılıyor.

Haberin Devamı

Dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 6.7 rating ve yüzde 27 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de ise yüzde 6.7 rating ve yüzde 30 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Türk polisi ilk gece birinci oldu
Türk polisi ilk gece birinci oldu

Yapımcılığını Sinan Çetin, yönetmenliğini de Cem Akyoldaş'ın üstlendiği dizinin oyuncu ve teknik ekibi, önceki akşam Plato Filmin bahçesinde hem yemek yedi hem dizinin ilk bölümünü birlikte seyretti. Dizinin televizyonseverlerden yoğun ilgi görmesini beklediklerini söyleyen oyuncular ve teknik ekip, yeni bölümlerin daha da iyi olacağını söyledi.

Türk polisi ilk gece birinci oldu

Dizinin başrollerinde, Atilla Arcan, Şafak Sezer, Cem Kılıç, Zeliha Sürücü, Pınar Tarlabaşı, Öykü Sertel, Ferhat Yılmaz, Bayram Kılıç, Vural Bingöl, Volkan Girgin, Metin Büktel, Okan Selvi, Fatoş Seymen, Mustafa Turan ve Kaan Urgancı’nın oynadıkları, Prof. Dr. Ali Atif Bir’in de “İçişleri Bakanı” karakteri ile rol alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!