Türk dizisinde bir İtalyan

Güncelleme Tarihi:

Türk dizisinde bir İtalyan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 09:57

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni dizisi “İnadına Yaşamak” bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. İşte başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın paylaştıkları dizinin kahramanları, hikayedeki yerlere ve en karakteristik özellikleri...

ALİ AYAZLI (MURAT ÜNALMIŞ)
YASAK AŞKLA DAĞILAN BİR HAYAT

Yetimhanede büyümüş; kimsesizliği, sevgisizliği, yokluğu iliklerinde hissederek hayata 1-0 yenik başlamış bir adamdır Ali Ayazlı... Can yoldaşı Emir, Ali’yi öz kardeşi bilmiş, ailesinin sahip olduğu tüm imkanları paylaşmıştır. Ali ise tarifsiz bir vefa duygusuyla kendini Emir’e adamıştır. Ta ki Emir’in karısı Sedef’in, Ali’ye duyduğu
yasak aşk yüzünden intihar ettiği güne kadar! Sedef öldükten sonra, eşi Asiye’nin boşanma talebini kabul edip, gitmesine
izin verir.

Haberin Devamı

EMİR ATASOYLU (OKTAY KAYNARCA)
KİMİ SEVERSEN AZRAİL’İ OLACAĞIM!

İktidar ve ihtişam sahibi bir ailenin, Atasoylu soyadının tek varisi; Emir Atasoylu... Ali ile yolları, gençlik yıllarında kesişmiştir. Candan bağlıdırlar birbirlerine. Biri neyse, odur diğeri de... Birinin olan diğerinindir de... Tek şey dışında... Dünyalar güzeli Sedef! Ama dillere destan bir aşk ve tutkuyla bağlı olduğu karısı Sedef; kendisine değil, Ali’ye aşık olduğunu söyleyerek intihar eder. Ali her şeyini almıştır! O da, Ali’den her şeyini alacaktır.

ZEYNEP ERDEMLİOĞLU (SANEM ÇELİK)
AŞKA TÖVBELi BiR KADIN

Yaşadığı acılarla bilenmiş, gardı her daim yukarıda, kendi ayakları üzerinde sapasağlam duran, yalnız ve güzel bir kadındır Zeynep... VIP turistlere rehberlik yaparak hayatını kazanır. Çocuk yaşta önce annesiz, ardından babasız kalır. Sevgi dolu bir aile kurarak sarmak ister. DDoğal yollarla hamile kalamayan Zeynep, tüp bebek merkezinde yıllardır beklediği mucizenin gerçekleştiği gün, bu kez eşi Rıdvan tarafından terk edilir. Yetmez gibi, amansız bir kas hastalığının pençesinde olduğunu öğrenir. Dünü olmadığı gibi yarınsızdır artık...

GİNA (DENİSSE CAPEZZA)
EN TEHLİKELİ İNSAN, YARALI OLANDIR

En tehlikeli insan, yaralı olandır. Aşkı için kendi hayatını bırakıp İstanbul’a yerleşen İtalyan afet... Emir’in sevgilisi, Sicilyalı bir ailenin kızıdır Gina... Aurası güçlü, asil ve zevk sahibi, tam bir salon kadınıdır. Emir’e körkütük aşıktır. Ama Gina, Emir için yeryüzündeki güzel kadınlardan yalnızca biridir.

Haberin Devamı

ÇINAR AKKÖK (DORUK ÖZERMANOĞLU)
EN ÖZEL EMANET

Çınar, Ali ve Zeynep’in eski eşleri; Rıdvan ve Asiye’nin oğlu. Zeka küpü bir çocuk... Başı derde giren Rıdvan ve Asiye, oğlulları Çınar’ı eski eşleri Zeynep ve Ali’ye emanet göndermiş ve peşlerindeki beladan kaçarken ölmüşlerdir.
İki yabancıyı, Ali ve Zeynep’i birbirine bağlayacak emanettir. Bir yanda ne zaman gelecekleri belirsiz bir anne ve baba, diğer yanda ise küçücük yüreğine ne kadar sokacağını bile bilmediği yabancı bir adam ve bir kadın, Zeynep ve Ali...


MERYEM (NİLÜFER AÇIKALIN)
ZEYNEP’İN CAN YOLDAŞI

Zeynep’in komşusu ve kiracısı, tek sırdaşı, çıkmazlarda yol göstereni, hüzünlerde moral vereni... Eli hamarat, yüreği ana, sözü niyazı ortada; göçmen bir Rumeli kızıdır Meryem...
Süslü püslü renkli kıyafetleriyle, dilinde efkar dağıtan türküleriyle, kollarında şıkır şıkır bilezikleriyle arz-ı endam eden, sözünü meclisten dilini espriden sakınmayan, hoşsohbet ve neşeli bir kadındır.
Meryem kimi zaman Zeynep’in koruyucu ablası, kimi zaman söz dinlemez çöpçatanı, kimi zamansa tatlı tatlı atışıp hayatı paylaştığıdır. Ayrı pencerelerden dünyaya baksalar da, kalpleri ve derin yalnızlıkları birdir aslında.

Haberin Devamı

KIBRISLI (LEVENT ÜLGEN)
İTİBARINA KARŞILIK
CAN İSTİYOR

Kuzey Kıbrıs’ın kumarhaneler kralı. Acımasız, sert ve bir o kadar da karanlık... Ama biricik kızı Damla ileyken tamamen farklı; müşfik, bonkör ve sevgi dolu... Rıdvan kumarha-nesinin kasasından sadece para değil, itibarını da çalmıştır. İtibarına karşılık candır istediği... Gerekirse bu uğurda canını verecek ama vazgeç-meyecektir. Ta ki kızıyla sınanana kadar! Oysa hayat insana bazen sadece tek bir seçenek sunar, bir kalbe tek bir sevgi, bir kurşuna tek bir hedef. Ya iyisindir ya kötü... Ya yaşıyorsundur, ya ölü... Kıbrıslı’nın yolculuğu da tam bu yol ayrımında tıkanacaktır.


SEDEF (PELİN AKİL)
İKİ DOSTUN ORTAK AŞKI

Haberin Devamı

Sevdiği adam için kendini ateşe atan, tutkusu için hayatını yok sayan gözü kara bir kadın, yasak bir aşkın kaybedeni; Sedef... Sırf zamanında aşk yaşadığı Ali’ye yakın olmak için Emir’le evlenip aileye girmiş.
Ama Ali’den bir karşılık bulamayınca başlattığı oyun zamanla işkenceye dönmüş ve sonu olmuş. Sedef esiri olduğu yasak aşkı daha fazla taşıyamayacağını anladığı gün intihar ederek Ali ve Emir’e cehennemi yaşatmış, iki can yoldaşını kanlı bir hesaplaşmanın ortasında bırakmıştır.

iLK BÖLÜMDE
NELER OLACAK?

6 yıl önce eşleri tarafından terk edilen iki yabancının, Zeynep (Sanem Çelik) ve Ali’nin (Murat Ünalmış) kaderi, geçmişlerinden gelen bir emanetle bir daha ayrılmamak üzere kesişir. Emanetin adı Çınar’dır. Ali’nin eski karısı ile Zeynep’in eski kocasının 5 yaşındaki korunmaya muhtaç oğulları... Ya bu kimsesiz çocuğu kaderine terk edecek ya da ne pahasına olursa olsun ona kol kanat gereceklerdir.
Bu karar, bir zamanlar Ali’nin can dostu Emir Atasoylu’nun (Oktay Kaynarca) intikam yeminini derin uykusundan uyandırır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!