TURİZMCİ OLDU

Güncelleme Tarihi:

TURİZMCİ OLDU
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 09:19

Haberin Devamı

Turizmci oldu

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, turizmci oldu. Çeşme-Alaçatı’da arazisi kendisine ait yerde ‘B House’ adlı bir butik otel açan Kozanoğlu, yedi ay süren inşaat sonrası oteli hizmete açtı.

 

 

Otelin dekorasyonunu ise ise sevgilisi Eda Taşpınar üstlendi. 10 odalı ‘B House’, Alaçatı köy merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde, Rum evleri arasında hizmet veriyor.


*

Bir taşla iki kuş

Ünlü modacı Vural Gökçaylı, eşi Meral Gökçaylı ile evliliklerinin 25’inci yıldönümünü Kuşadası’Ndaki Kısmet Otel’de düzenlenen defiyle kutladı. Hanzade Özbaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen defilede, aralarında Özge Ulusoy, Ebru Ürün, Tuğba Karaca, Alona ve Zeliha Çal’ın da bulunduğu ünlü mankenler podyuma çıktı. Defilede Gökçaylı’nın Selçuk mimarisinin taş kabartma desenlerinden esinlendiği yeni koleksiyon tanıtıldı.
*

Süperman ile Rambo

Haberin Devamı

İş dünyasının genç isimlerinden Önder Öztarhan ve Kaan Boyner, Boğaz’da spor yaparken objektiflere takıldı. Formlarını korumak için düzenli spor yapan ikiliden Öztarhan üzerine giydiği Superman baskılı tişörtüyle bir yandan koşup bir yandan müzik dinlerken, Kaan Boyner ise kaslı vücuduyla Rambo’yu andırıyordu.


*

Aile boyu tatil

Kosifler Oto’nun velihatları bu yaz Bodrum’a demir attı.

 

Sinan Kosif, ikinci bebeklerine hamile olan eşi Melda Hanım’la önceki gün tekneyle Bodrum’un koylarını dolaştı.

 

 

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Melda Kosif, sık sık denize girerek yüzdü. Hakan Kosif de Brezilyalı nişanlısı Evelina Roches ile gün boyu güneşlenirken, sevgilisi Can Artam’dan ayrılan Hilal Kosif de onlara eşlik ediyordu.


KISA KISA


Ünlüler yemekte buluştu

“Bodrum’da olduğunuzun farkındayız” sloganı ile Bodrum Ticaret Odası tarafından her yıl düzenlenen “Ünlüler Yemeği”, bu yıl Yalıçiftlik mevkiinde yer alan Hapimag Resort Sea Garden’da yapıldı.

 

Haberin Devamı

Hakan Kadbey’in evsahipliğini yaptığı davete, eski büyükelçi Sönmez Köksal ve eşi Filiz Akın’ın yanı sıra Bedri Koraman, Fikret Hakan ve İlhan Şeşen gibi ünlü isimler de katıldı.


GECE KUŞU


AJANDA

Efsane DJ Sortie’de

Paris’teki dünyaca ünlü gece kulubü Buddha’nın DJ’i Claude Challe, yarın akşam Sortie’de olacak. Dünya jet-set’inin özel partilerinde de çalan 66 yaşındaki Challe’in Sortie’deki performansı gece yarısına kadar sürecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!