Tuğba Özay Survivor 2016 Ünlüler Kadrosunda!

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özay Survivor 2016 Ünlüler Kadrosunda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 11:31

O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Survivor gibi yaptığı yarışma programları ile büyük başarı yakalayan Acun Ilıcalı, yine bombayı patlattı. Başarılı yarışma programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, bu defa Survivor 2016 Ünlüler kadrosuna Tuğba Özay’ı ekledi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın sunuculuk yaptığı fenomen yarışma programı Survivor 2016 kadrosu şekilleniyor. Survivor 2016 yarışma programının kadrosuna, Yılmaz Morgül, Trabzonspor’un efsane ismi İbrahim Yattara ve karizmatik oyuncu Yunus Günce ile Survivor 2016 için el sıkışan Acun Ilıcalı kadroya eski manken Tuğba Özay’ı da ekledi.

Tuğba Özay, yaptığı açıklamada; “Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak” dedi.

Survivor 2016, çok konuşulacak bomba gibi kadrosu ile 7 Şubat’ta izleyenleri ile buluşacak.

Tuğba Özay Survivor 2016 Ünlüler Kadrosunda

Tuğba Özay Kimdir?

Bir dönemlerin aranılan mankeni Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Özay, aslen Trabzonludur.

Haberin Devamı

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınmaktadır.

Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı “Sonradan Görmeler” televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'de “Miss Model of Turkey” seçilmiş, ardından “Miss Model of the World” yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir. Özay, ayrıca birçok dizi filmde rol almış ve program sunuculuğu yapmıştır.

Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de “Bedel” adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!