Terapi gören ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Terapi gören ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

İçeriğini ve formatını olduğu kadar, ambalajını da değiştirerek okuyucularına ulaşan Hafta Sonu Gazetesi, yeni sayısında ilginç bir konuya yer vermiş. Haftanın Olayı köşesinde yer alan haberde, sosyetenin ünlü simalarının, İsrailli bir grubun terapi seanslarına katıldıkları ortaya çıktı...

Magazin basınındaki yerini yıllardır koruyan Hafta Sonu Gazetesi, her hafta birbirinden ilginç konularla dopdolu. Bu hafta da, sosyetenin ünlü isimlerinin gizlice katıldıkları terapi toplantılarını ortaya çıkaran gazete, İsrailli Prizma grubunun yöntemleriyle tedavi gören ünlü isimleri de açıkladı.

Prizma, yani yaratıcı maharet yöntemiyle kişinin kendini geliştirmesi ve mutlu olması hedefine ulaşmaya çalışan grup elemanları, aralarında sadece İngilizce konuşuyorlar. Bu toplantıların büyük çoğunluğunu da, sosyete, sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri oluşturuyor.

Toplantılar büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor ve katılımcılar asla birbirlerinin kimliklerini açıklamıyorlar. Ama bilinen birkaç kişi de yok değil tabii. Mesela Neşe Erberk, Tolga Savacı, Emre Ergani, Mine Baysan, Özlem Taşkent ve Berna Sağlam gibi isimler, bu toplantıların gedikli elemanları halindeler. Rüstem Batum'un ise, bir kez katıldığı ama çok sıkılınca yarısında çıkıp gittiği söyleniyor.

Bedeli de var

Tabii ki bu toplantılara katılıp huzura ermenin bir de bedeli var: Ayda 340 dolar kadar. Ayda bir kez yapılan ve dört gün süren bu seanslarda, katılımcıların yaratıcı maharet yöntemlerini öğrendikleri biliniyor. Sonrasında ise, Prizma'yı başarıyla bitiren kişiler, Rainbow denilen bir üst seviyenin seminerlerine katılıyorlar. Bunun da bedeli, ayda 550 dolar. Tarikat olmadıklarını ısrarla belirten grubun elemanları, İsrail kökenli huzura kavuşma yöntemini pek sevmiş gibiler...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!