Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, 15 bin TL'yi kim kazandı? İşte 22 Nisan 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazananı ve puan tablosu

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Yemekteyiz birincisi kim oldu, 15 bin TLyi kim kazandı İşte 22 Nisan 2022 Zuhal Topalla Yemekteyiz kazananı ve puan tablosu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 19:51

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi cuma akşamı belli oldu. Haftanın finali ile seyirci karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in son bölümünde birbirinden farklı 5 yarışmacının bir hafta boyunca hazırladığı yemeklere göre verilen total puanlar açıklandı. Bahar Hanım'ın yarıştığı 22 Nisan Cuma gününde, rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplamda 21 puan alan Bilge Hanım haftanın sonuncusu olurken 15 bin TL'nin kazananı ise büyük sevinç yaşadı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? İşte, 22 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazananı ve puan tablosu.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bir final günü daha geride kaldı. Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 18-22 Nisan tarihli haftasında Pınar Hanım, Bilge Hanım, Muhammet Bey, Kenan Bey ve Bahar Hanım yarıştı. Final gününde Bahar Hanım'ın ana yemeği eleştiri yağmuruna tutuldu. Tadım bölümü sonrası Zuhal Topal haftanın puanlarını açıkladı. Bu hafta 36 puan alan Muhammet Bey Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının birincisi oldu.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği yarışmada cuma günü puanlama anından sonra bir haftalık oylar tek tek açıklandı. Yarışmacıların birbirlerinin yemeklerine bakarak puan verdiği Yemekteyiz'de Zuhal Topal'ın da oyları geçerli oldu. Rekabet dolu haftanın sonunda puan durumu şöyle oldu;

Haberin Devamı

Haftanın sonuncusu Bilge Hanım oldu. Bilge Hanım rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplamda 21 puan aldı.

Haftanın dördüncüsü Kenan Bey oldu. Büyük ödüle veda eden Kenan Bey toplamda 26 puan alabildi.

Haftanın üçüncüsü de Bahar Hanım oldu. Rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplamda 28 puan alan Bahar Hanım büyük ödülü kaybettiği için üzüntüsünü gizleyemedi.

Bu haftanın ikincisi ise toplamda 31 puan alan Pınar Hanım oldu. Birinciliği 5 puan farkla kaybden Pınar Hanım haftayı ikinci tamamladı.

Haftanın finalinde 36 puan alan yarışmacı Muhammet Bey ise 15.000 TL ödülün sahibi oldu. En yüksek puanı alarak para ödülüne kavuşan Muhammet Bey büyük sevinç yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!