Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 1 Ekim Yemekteyiz haftanın kazananı ve puan durumu belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Yemekteyiz birincisi kim oldu 1 Ekim Yemekteyiz haftanın kazananı ve puan durumu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2021 23:45

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi cuma akşamı belli oldu. 15 bin TL'lik büyük ödülün sahibini aradığı yarışmada, birbirinden farklı beş isim haftanın kazananı olabilmek için bir hafta boyunca mutfakta hünerlerini gösterdi. Tüm hafta boyunca en yüksek puanı alan bir isim para ödülünü kazanırken diğer yarışmacılar ise kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Bu hafta 12 puanla haftanın sonuncusu Olena oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte, 1 Ekim Yemekteyiz haftanın kazananı ve puan durumu.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final heyecanı geldi çattı. Türkiye'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in TV8 ekranlarında yayınlanan son bölümünde haftanın finali yaşandı. 27 Eylül-1 Ekim haftasında 5. günde yarışan Olena'nın masasında tartışmalar eksik olmazken, Zuhal Topal gün sonunda verilen puanları tek tek açıkladı. Oy sonucu ile 15 bin TL'yi Ogün Bey kazandı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği yarışmada cuma günü puanlama anından sonra bir haftalık oylar belli oldu. Rekabet dolu haftanın sonunda toplamda 12 puan alan Olena Hanım haftayı sonuncu olarak tamamladı.

20'şer puan alan Duygu Hanım ve Ümit Bey ise dördüncülüğü paylaştı.

Hatice Hanım toplam 23 puanla haftanın ikincisi oldu. Büyük ödülü 1 puan farkla kaybeden Hatice Hanım üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Zuhal Topal ve yarışmacılardan toplamda 24 puan alan Ogün Bey ise Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi olarak 15 bin TL değerindeki hediye çekini almaya hak kazandı.

BAKMADAN GEÇME!