Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı izle - Şeniz ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı izle - Şeniz ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2020 13:09

Kanal D ekranlarının sevilen pazartesi dizisi Zalim İstanbul’un yeni bölüm 2. Fragmanı izleyicilerle buluştu. Zalim İstanbul’un 2 Mart tarihli bölümüne dair ipuçları veren fragmana Şeniz ve Agah’ın yüzleşme sahnesi damga vurdu. Fragman sonunda Şeniz’in düşmesi ise şoke etkisi yarattı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Büyük sırrı ortaya çıkan Şeniz ölecek mi? Zalim İstanbul 33. Bölüm fragmanı ve yeni bölüm gelişmelerini derledik.

Haberin Devamı

Olaylı son gelişmeleriyle hafızalara kazınan Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Zalim İstanbul 33. bölüm ilk fragmanda abisinin mezarına gidip içini döken Agah, 2. fragmanda ise Şeniz'i sıkıştırıyor. Agah - Şeniz yüzleşmesi beklenmedik bir şekilde son buluyor. Peki, Şeniz'in savunması ne olacak? Çatıdan düşen Şeniz ölecek mi? Tüm bu soru işaretleri 2 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan Zalim İstanbul 33. Bölümünde belli olacak.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır. Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır. Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim’i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır. Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.

BAKMADAN GEÇME!