Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2020 13:41

Kanal D'nin pazartesi akşamına damgasını vuran dizisi Zalim İstanbul'da heyecan 27. bölümle devam edecek. Gelecek hafta ekranlara gelecek 27. bölümden ilk fragman diziseverlerle paylaşıldı. İşte, Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Simay Barlas ve Ozan Dolunay'ın rol aldığı Zalim İstanbul, yeni bölümüyle 20 Ocak Pazartesi 20.00'da Kanal D'de olacak. Sevilen dizi bir süredir yeni yıl tatili nedeniyle ekranlara gelmiyordu. İşte, Zalim İstanbul'un son bölüm özeti...

Zalim İstanbul'un gelecek haftaki yeni bölümünde;

Agah gerçekleri öğrendikten sonra Şeniz'i köşkten kovar. Karaçay mülklerine girişi yasaklanmıştır. Şeniz'e karşı oldukça öfkeli olan Agah tüm gemileri yakmıştır. Duruma anlam veremeyen Damla ise yaşananlardan dolayı Nedim'i suçlar. Annesinin eve geri döneceğini düşünmektedir.

Şeniz'in gitmesiyle eline geçen fırsatı değerlendiren Ceren, köşkte hanımlığını ilan eder. Şeniz'den intikamını aldığını düşünür. Ancak karşısında Damla'yı bulur.

Haberin Devamı

Yaşadığı şokun ardından kendine gelen Şeniz savaş bayraklarını çıkartır. Nedim'den öcünü almaya kararlıdır. Bir şekilde o köşke geri dönecektir. Nedim, Şeniz'e bir uyarıda bulunur. Ancak karşısında intikam ateşiyle tutuşan bir kadın vardır.

Şeniz'in köşke dönmek için bir sonraki hamlesi ne olacak? Agah'ı ikna edebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!