Yüzleşme 2. bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yüzleşme 2. bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2019 19:04

Yüzleşme dizisinin, 12 Mart akşamı ekranlara gelen 2. bölümü tamamlandı. Yüzleşmenin bu akşamki bölümünde Ömer, Masal'ı kurtarmak isterken kendi hayatını tehlikeye attı. Son bölümün ardından, gelecek hafta yayınlanacak 3. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Yüzleşme'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat, Şerif Sezer ve Mesut Akusta gibi önemli isimlerin rol aldığı Yüzleşme, bu hafta 2. bölümüyle izleyici karşına çıktı. İşte, Yüzleşme'nin son bölümünde olanlar ve yeni bölüm fragmanına dair bilgi...

Yüzleşme'nin gelecek hafta ekranlara gelecek 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı takdirde haberimizden takip edebilirsiniz. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Altuğ Küçük'ün de senaryosunu kaleme aldığı Yüzleşme dizisinin bu hafta yayınlanacak 2. bölümünde; 

Ömer, Masal'ı kurtarmak isterken kendi hayatını tehlikeye atıyor. Ufuk'un ölümüyle şoka giren Masal, Ömer'in yardımıyla bedestenden uzaklaşıyor. Ufuk'un ölümünden kısa bir süre önce Ömer'le yaşadığı tartışma ise tüm dikkatleri Ömer'in üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

Masal, Battal ve Halil'den intikam alacağım derken Ömer'in hayatını tehlikeye attığının farkındadır. Battal, Ufuk'un ölümünün intikamını almak için Ömer'in peşine düşüyor.

Levent'in Ömer'e yıllar sonra Gonca'ya kimlerin, neler yaptığını itiraf etmesi iki arkadaşı düşman yapıyor. Ömer ve Masal'ı yalnız yakalayan Battal hangisini vurduracak?

BAKMADAN GEÇME!