Yol Ayrımı filminin oyuncuları kimdir? İşte Yol Ayrımı filminin konusu ve genel hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Yol Ayrımı filminin oyuncuları kimdir İşte Yol Ayrımı filminin konusu ve genel hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 22:05

Yönetmenliğini Yavuz Turgul’un üstlendiği Yol Ayrımı filmi, 23 Kasım Cuma saat 20.00’de ilk kez televizyon izleyicileriyle buluşacak. TV’de ilk kez yayınlanacak olan Yol Ayrımı filminde usta oyuncu Şener Şen, geçirdiği trafik kazası ardından hayata bakış açısı değişen çok büyük bir tekstil şirketinin sahibini canlandırıyor. Peki, Yol Ayrımı’nın oyuncu kadrosunda başka kimler var? İşte, kadro ve filmin konusuna ilişkin bilgiler

Haberin Devamı

Usta yönetmen Yavuz Turgul’un imzasıyla perdeye taşınan Yol Ayrımı’nın başrollerini Şener Şen, Mert Fırat, Rutkay Aziz ve Tilbe Saran canlandırıyor. Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen film 10 Kasım 2017 tarihinde vizyona girmişti.

YOL AYRIMI KONUSU

Babasından teslim aldığı bu aile şirketini yıllardır profesyonel ve tavizsiz bir şekilde yürüten Mazhar Kozanlı, eşine ve çocuklarına karşı oldukça mesafelidir. Ne var ki günün birinde geçirdiği trafik kazasının ardından bambaşka birine dönüşür ancak başta ailesi olmak üzere çok kişiyi karşısına almasına neden olacaktır.

ŞENER ŞEN KİMDİR?

26 Aralık 1941 tarihinde Adana'da doğan Şener Şen, aktör Ali Şen'in oğludur. Sanat hayatına tiyatro oyunculuğuyla başlamış ve sinemaya kompozisyon rolleriyle geçmiştir. "Şalvar davası" adlı filmiyle de başrole çıktı. 1958'de Yeşil Sahne'de amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. 1964-1966 yılları arasında Doğu Anadolu'nun köylerinde ilkokul öğretmenliği yaptı. 1966'da İstanbul Belediye Şehir Tiyatrosu’na girdi. 1980-1982 yılları arasında tiyatro çalışmalarını Almanya'da sürdürdü. Uzun yıllar Kemal Sunal’lı, İlyas Salman’lı filmlerin ikinci adamıydı. İlk başrolü, geç bir tarihte Şalvar Davası 1983 ile geldi. Çeşitli yayın organları tarafından sinemada yılın oyuncusu seçildi.

MERT FIRAT KİMDİR?

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Baba tarafı Antakya, Anne tarafı Kayserili olan Mert Fırat, Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Üniversite hayat boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu’nda Suç ve Ceza (2001-2004), Şeyh Bedrettin (2002-2003), Palyaço Prens (2003-2004), Atları Da Vururlar (2004-2005) gibi toplam 22 oyunda sahne aldı. 2000 yapımı Bizim Evin Halleri'ndeki Bora karakteri ile kendisini gösteren Mert Fırat, en büyük çıkışını Yersiz Yurtsuz dizisindeki Hüseyin karakteriyle yaptı.

RUTKAY AZİZ KİMDİR?

Asıl adı Ünal Aziz Rutkay’ dır. Rutkay Aziz 1947 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Fikri Rutkay’dır. İstanbul Karaköy’de bulunan Avusturya Lisesi ‘nden mezun olmuştur. Avusturya Lisesi ‘nde soyadları adlardan önce okunduğu için ismi “Rutkay Aziz” olarak söylenegelmiştir. Öğrenimini Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi’ nden mezun olarak tamamladı.

Tiyatroya lisede öğrenim gördüğü yıllarda başladı. Muhsin Ertuğrul yönetimindeki LCC tiyatro okulunda tiyatro eğitimi aldı. İlk tecrübe deneyimini Peter Weiss‘ın “Marat-Sade” oyunundaki “Marat” rolüyle yaşadı.

Tiyatro hayatına 1971 yılından itibaren Ankara Sanat Tiyatrosu’nda devam etti. 1973 yılında yine bu tiyatroda sanat yönetmenliği ve yönetmenlik yapmaya başladı. İlk sinema deneyimini 1987 yılında “Yer Demir Gök Bakır” filmiyle yaşadı. Ziya Öztan‘ ın yönettiği hem sinemada hem de televizynan “Cumhuriyet” filminde Mustafa Kemal ATATÜRK rolünü oynadı.

TİLBE SARAN KİMDİR?

Tilbe Saran, 20 Mayıs 1961 tarihinde İstanbul‘da Nephan Saran,nin kızı olarak doğmuştur. Saint Benoit Fransız Lisesi’nin ardından, İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

1986 yılında Dormen Tiyatrosu’nda başladığı profesyonel tiyatro hayatını, Kenter Tiyatrosu, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları, Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu, Semaver Kumpanya ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nda sürdürdü.

Ayrıca 1995 yılında Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu’nu Cüneyt Türel ve Işıl Kasapoğlu ile birlikte kurdu. Oynadığı birçok rolle ödüle layık görülen oyuncu, çeşitli radyo, sinema ve TV çalışmalarının yanı sıra seslendirme ve eğitmenlik de yapmaktadır.
Tilbe Saran, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde Eğitmenlik yaptı. Çeşitli sinema, televizyon ve radyo projelerinde rol aldı.
Tilbe Saran, 1985 yılında Rüstem Batum‘la evlilik yaptı, 1992 yılında boşandı. Daha sonra Cüneyt Türel ile birliktelik yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!