Yeşilçam dizisi ne zaman başlayacak? Yeşilçam dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Yeşilçam dizisi ne zaman başlayacak Yeşilçam dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2021 09:53

Yeşilçam dizisinin konusu ve oyuncuları, dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin rol alacağı Yeşilçam dizisi, küllerinden doğmaya çalışan bir yapımcıyı anlatacak. Peki, Yeşilçam dizisi ne zaman başlayacak? İşte, Yeşilçam dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Yeşilçam dizisi ne zaman başlayacağı, oyuncuları ve konusu ile gündemde yer alıyor. Yeşilçam dizisinin konusu ise 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılacak. Dizinin tam adı ise ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olacak. Emel Sayın’ın ‘Rüyalar Gerçek Olsa’ şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960’lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

YEŞİLÇAM DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek.

Aynı zamanda dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.

Haberin Devamı

‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin yanı sıra Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler buluşuyor.

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği; senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ dizisinin yönetmen koltuğunda ‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Unutursam Fısılda’ gibi pek çok önemli filmde imzası bulunan usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor.

YEŞİLÇAM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri başlanan Yeşilçam dizisinin yakın zamanda dijital platformda olması bekleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!