Yeni Gelin 14. bölüm fragmanında Kamilla yakalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin 14. bölüm fragmanında Kamilla yakalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 17:58

Yeni Gelin yayınlanan 14. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından sevilen ve takip edilen dizisi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Kamilla, altınlarla birlikte kaçarken Kalender'e yakalanıyor. İşte, Yeni Gelin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Yeni Gelin yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Sevilen dizi Yeni Gelin yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Kalender ceza olarak Kamilla'yu Bozok Konağı'na yeni gelin yapıyor. İşte, Yeni Gelin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yeni Gelin'in 14. bölümünde; Kamilla, altınlarla birlikte kaçarken Kalender'e yakalanıyor. Kalender ceza olarak Kamilla'yu Bozok Konağı'na yeni gelin yapıyor. Konaktaki kadınlar ise bu duruma çok sevinir ve Kamilla'ya kök söktürmek isteyecektir ama bu durumun çok da tadını çıkaramazlar çünkü onların ırgatlık cezası devam etmektedir. Hazar ve Bella'nın gündemi bambaşkadır. Doktorun verdiği müjdeli haber Hazar'ı mutlu etse de Bella çok da mutlu olmamıştır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kadınlar, zengin olacağız derken Kalender Ağa'nın güvenini tamamen kaybederler. Kalender kadınlara bir ceza verir. Konakta hiçbir itibarı kalmamıştır. Hanımlıktan artık her biri ırgatlığa düşürülmüştür. Bu duruma dayanamayan kadınlar yine evi terk ederler. Hepsi, baba evine dönmeye karar verse de soluğu Möhteber’in yanındaalırlar. Kağan, Hazar’ın çocuk sahibi olma meselesine el atar. Onu, tedavi etmenin bir yolunu bulur. Bu tedaviyi, Bella ve Nazgül’ün öğrenmesiyle işler sarpa sarar. Kadınlar, kocalarına baskın yaparlar. Ve kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir manzarayla karşılaşırlar.  Kadınların, evlerini terk etmesine sebep olan altınlar, Kamilla’dadır. Fakat Kamilla, şeytana uymuş, altınlarla birlikte kaçma planları yapmaya başlamıştır. Herşeyi ayarlar. Kızını ve kocasını geride bırakıp altınlarla birlikte ülkeyi terk edecektir. Tabi bu planı ondan önce öğrenen başkaları da vardır. Ve harekete geçmekte gecikmezler.

BAKMADAN GEÇME!