Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? | Yemekteyiz 25-29 Mart birincisi      

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu | Yemekteyiz 25-29 Mart birincisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2019 19:46

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan gündüz kuşağı programı Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Her hafta birbirinden farklı yarışmacılarla ekranlara gelen Yemekteyiz 'Best Of' ta bir kişi haftanın birincisi oldu. Peki Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte, Yemekteyiz  25-29 Mart birincisi.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı, ilgiyle takip edilen 'Yemekteyiz'de heyecan kız kesmeden devam ediyor. Zaman zaman güldüren zaman zaman gerilim dolu anların yaşandığı Yemekteyiz'de bu haftanın kazanan ismi belli oldu ve 10 bin TL para ödülüne sahip oldu. İşte, Yemekteyiz  25-29 Mart birincisi...

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Bu hafta Yemekteyiz’de haftanın finali yapıldı ve birinci olan isim 10 bin TL’lik ödülü kazandı. Yemekteyiz’in bu haftaki birincisi 37 puanla Meltem Alan Taşbaş oldu. İşte Yemekteyiz puan durumu...

Esra Aydoğdu 28, Tuğçe Sökeoğlu 23, Meltem Alan Taşbaş 37, Mehmet Sur 24, Ercan Uçar 27 puan aldı.

YEMEKTEYİZ 25-30 MART YARIŞMACILARI

TUĞÇE SÖKEOĞLU KİMDİR?

Tuğçe Sökeoğlu, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Tuğçe Sökeoğlu, tiyatro eğitimi almıştır. Daha önce Gardırop Savaşları, Aşk Yalanı Sever, Tatlı İntikam dizilerinde rol aldı.

Haberin Devamı

MEHMET SUR KİMDİR?

Mehmet Sur Masterchef’te sevilen yarışmacılardan biriydi. Şırdancı dükkanı bulunmaktadır ve sosyal medyada tanınan birisidir.

ERCAN UÇAR KİMDİR?

Ercan Uçar 39 yaşındadır ve Çanakkalelidir. Ercan Uçar yemek yapma konusunda iddialı yarışmacılardan.

ESRA AYDOĞDU KİMDİR?

Esra Aydoğdu 1977 yılında doğdu. Esra Aydoğdu 41 yaşında ve beden eğitimi öğretmenidir.

MELTEM ALAN TAŞBAŞ KİMDİR?

Meltem Pisboğa 1986 yılında doğdu ve İstanbul da yaşıyor. Bir oğlu olan Meltem Pisboğa profesyonel mutfaklarda yer aldı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!