Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte haftanın kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu İşte haftanın kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2019 16:57

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yarışmasında 25 Şubat-1 Mart haftasının finali yapıldı. Beş gün boyunca yaptıkları yemeklerle kıyasıya yarışan yarışmacılar arasında hangi ismin kaç puan aldığı ve haftayı birinci olarak bitiren yarışmacının kim olduğu belli oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi belli oldu. Mutfakta maharetlerine güvenen birbirinden iddialı 5 isimin 25 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yarıştığı yarışmada kimin birinci olduğu, Onur Büyüktopçu tarafından ilan edildi. İşte, Yemekteyiz'de beş günün sonunda alınan puanlara göre birinci olan isim...

Haftanın beşincisi 25 puanla Şaziye Hanım, dördüncüsü 28 puanla Hüseyin Bey, üçüncüsü ise 29 puanla Gökçe Hanım oldu. 1 Mart haftasının ikincisi ise Uğur Bey olurken, Yemekteyiz'de haftanın birincisi Esma Hanım oldu ve büyük ödülü kazandı.
Uğur Demiroğlu kimdir?

Aslen Ordulu olan Uğur Demiroğlu, 55 yaşında. Daha önce bir catering firmasında bölge müdürü olarak çalışan yarışmacı, emekli olmuş. Renkli kişiliği ve ilginç menüleriyle dikkat çeken Uğur Demiroğlu, ilk yarışını dördüncülükle tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Çorba: Kremalı Domates Çorbası
Ara Sıcak: Paçanga Böreği
Salata: The Best Salata
Ana Yemek: Fajita
Pilav: Kremalı İtalyan Makarnası
Tatlı: Ayva Tatlısı

Gökçe Güler kimdir?

Aslen Makedonya göçmeni olan Gökçe Güler, 24 yaşında. Fizyoterapist olan Gökçe Hanım yeni evli. Daha önceki yarışını üçüncülükle tamamlayan Gökçe Güler, Best Of yarışında iddialı.

Çorba: Fransız Usulü Soğan Çorbası
Ara Sıcak: Zeytinyağlı Kabak Dolması
Salata: Portakallı Kereviz Salatası
Ana Yemek: Kuzu Tandır
Pilav: Domatesli Şehriye Pilavı
Tatlı: Fıstıklı Sarma

Esma Karaca kimdir?

Aslen Malatyalı olan Esma Kara, 33 yaşında ve 16 yaşından beri çalışıyor. 1 çocuk annesi olan Esma Karaca, önceki yarışmaya ‘lob’ sözleriyle damgasını vurmuştu.

Çorba: Köz Biberli Çorba
Ara Sıcak: Pazı Sarması
Salata: Mevsim Salata
Ana Yemek: Patlıcan Yatağında Bonfile Sarma
Pilav: Bulgur Pilavı
Tatlı:Ayva Tatlısı

Hüseyin Işıklar kimdir?

Aslen Bilecikli olan Hüseyin Işıklar, İstanbul'da yaşıyor ve 5 aylık evli. Fitness antrenörü olan yarışmacı, tam bir doğal yaşam tutkunu. Daha önceki yarışını sonuncu olarak tamamlayan Hüseyin Işıklar, tartışmalarıyla haftaya damgasını vurmuştu. İddialı yarışmacı, dördüncü gün performansını sergileyecek.

Çürük çorbası
Güveçte mantar
Çoban salata
Saç kavurma
Bulgur pilavı
Meyve tatlısı

Şaziye Kahramanoğlu kimdir?

Haberin Devamı

Aslen Sivaslı olan Şaziye Kahramanoğlu, Almanya'da doğup büyüdü. Tam 22 yıl sonra ülkesine geri dönen Şaziye Kahramanoğlu, 46 yaşında. Daha önceki yarışmada 1. olan Şaziye Kahramanoğlu şampiyon unvanını Best Of yarışında da korumak istiyor.

 

HAFTANIN ÖNE ÇIKAN ETKİNLİKLERİNİ SİZLER İÇİN DERLEDİK | DİKKAT ETKİNLİK VAR

BAKMADAN GEÇME!