Yemekteyiz neden yok? Yemekteyiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz neden yok Yemekteyiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2020 16:17

Hafta içi her gün aynı saate yayınlanan Yemekteyiz'in yayın akışında yer almaması soru işaretleri yarattı. Yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yeni bölümlerine ara verdi. Peki, en son haftanın finaliyle izleyici karşısına çıkan Yemekteyiz neden yok? Yemekteyiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Yemek programı Yemekteyiz’in akıbeti merak konusu oldu. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan Yemekteyiz’in yerine Doya Doya Moda programının yayın akışında yer alması nedeniyle yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Sevilen program en son 3 Nisan Cuma günü haftanın finalini yapmıştı. Peki, Yemekteyiz neden yok? Yemekteyiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

TV 8 haftaya yayın akışındaki değişiklikle başladı. Kanalın iki programı Doya Doya Moda ve Yemekteyiz ile ilgili değişiklik gözlerden kaçmadı. Büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda’nın saati ileriye çekilirken, Yemekteyiz’in akışta yer almadığı görülüyor. Peki, Yemekteyiz neden yok? Yemekteyiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Her gün 15.45'te izleyicilerle buluşan sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği Yemekteyiz programına coron avirüs tedbirleri kapsamında ara verildi.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLMUŞTU?

Seda Sayan ile Yemekteyiz yarışmasının geçtiğimiz haftaki birincisi 3 Mart Cuma günü belli olmuştu. Yapılan oylama sonrası bu hafta 33 puan alan Emrah bey Yemekteyiz birincisi oldu.

BAKMADAN GEÇME!