Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, diskalifiye mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, diskalifiye mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2020 17:25

Yasin Obuz kimdir sorusu Survivor'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile birlikte aranan isimlerden biri oldu. Yasin'in kavga ettiği görüntülerin ardından Yasin diskalifiye mi olacak sorusu da izleyenler tarafından merak edilen sorular arasında yer aldı. Peki Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, diskalifiye mi olacak?

Haberin Devamı

Surivor'ın bu sezon başarılı isimlerinden biri olan Yasin Obuz, Barış ile olan kavgasının ardından Survivor'dan elenecek mi sorusu gündeme geldi. Peki Yasin Obuz kimdir ve kaç yaşında?

YASİN OBUZ KİMDİR?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Haberin Devamı

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!