Yasemin Ergene Özilhan kimdir kaç yaşındadır? İşte Yasemin Ergene Özilhan'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Yasemin Ergene Özilhan kimdir kaç yaşındadır İşte Yasemin Ergene Özilhanın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2019 22:10

"Doktorlar" dizisindeki Ela karakteri ile oyunculuk hayatında zirveyi yakalayan Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yeniden kamera karşısına geçti. Magazin gündeminde yer alan haberlerin ardından, iş insanı İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Özilhan'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Yasemin Ergene Özilhan kimdir kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Instagram hesabındaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Yasemin Ergene Özilhan, yıllar sonra Mucize Doktor dizisinde yeniden ekranlara dönüş yaptı. "Aşk Oyunu" "Koçum Benim" "Vizontele Tuuba" gibi sinema ve dizilerde yer alan oyuncunun Doktorlar dizisi sonrası yeniden bir projede yer alması sevenlerini heyecanlandırdı. Peki, Yasemin Ergene Özilhan hangi dizilerde oynadı? İşte, Yasemin Özilhan'ın biyografisi.

YASEMİN ERGENE ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Ergene 22 Ocak 1985'te Hamburg Almanya'da dünyaya geldi. Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu vardır.

Haberin Devamı

Özilhan Koçum Benim, Çocuğun Var Derdin Var, Aşk Oyunu, Doktorlar, Babam Olacak Adam gibi dizileri ve Vizontele Tuuba adlı sinama filminde yer aldı.
Ünlü oyuncu, bir röportajında oyunculuk kariyerini noktaması ile ilgili şunları söylemişti;

Bir kere okula başladım. Çocuklar aynı süreçte doğdu. Otomatik olarak tercih yapmam gerekti. 7x24 sette olup çocuklarla ilgilenme şansım yoktu.

BAKMADAN GEÇME!