Yaşamak Güzel Şey filminin oyuncuları kimdir? Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Yaşamak Güzel Şey filminin oyuncuları kimdir Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 18:38

2017 yapımı Yaşamak Güzel Şey, bir kez daha televizyon izleyicilerle buluşuyor. Yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in bir anda değişen hayatını trajikomik bir şekilde anlatan Yaşamak Güzel Şey, dev bir kadrodan oluşuyor. Peki, yaşama dair önemli mesajlar içeren Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi, eğlenceli dizinin kadrosunda kimler yer alıyor?

Haberin Devamı

Mandıra Filozofu filmleriyle dikkat çeken Müfit Can Saçıntı’nın imzasını taşıyan Yaşamak Güzel Şey, yaşam koşullarına boyun eğen pısırık bir adam olan Müfit’in, başına gelen talihsiz bir olay ile başkaldıran bir anti kahramana dönüşmesini ve yaşamın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor. Çekimleri İstanbul’da Atatürk Arboretumu‘nda (Ağaç Müzesi) yapılan Yaşamak Güzel Şey, sonbaharın eşsiz renklerini yansıtan görüntüleriyle sinemaseverlere tam bir görsel şölen yaşatıyor.

Müfit Can Saçıntı'nın duygusal komedi türündeki, üçüncü filminde Saçıntı, başrolü Yasemin Conka ile paylaşıyor. İkiliye, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan dev bir kadro eşlik ediyor.

BAKMADAN GEÇME!