Yasak Elma yeni bölüm fragmanında Yıldız Kerim'le tanışıyor! işte Yasak Elma 72. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma yeni bölüm fragmanında Yıldız Kerimle tanışıyor işte Yasak Elma 72. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2020 20:08

Yasak Elma'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizinin yayınlanan fragmanında, Yıldız'ın şirkette Kerim'le tanışması ve ikili arasında yaşanan gizli çekim dikkat çekti. Halit'in ise hayatının sürpriz bir haberle değişeceği sinyalleri Yasak Elma 72. bölüm fragmanında heyecanlı anları ekranlara yansıttı. Peki, Yasak Elma yeni bölümde başka neler olacak? İşte, Yasak Elma 72. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümün özeti.

Haberin Devamı

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı, Yasak Elma 9 Mart Pazartesi akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Yasak Elma'nın yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanına, Yıldız'ın yeni bir aşka adım atacağı Kerim'le ilk tanışma sahnesi damga vurdu. İşte, Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nadir’in ölümü herkesi derinden sarsarken, Şahika’nın onunla son dakika evlenmiş olması herkesin gündemine oturur. Ender ve Caner, Şahika’nın yaptıklarını ortaya çıkarmak için var güçleriyle çalışırlar. Halit’in hayat mücadelesi bir taraftan devam ederken, Şahika’nın şirketi ele geçirmesinin üzüntüsünü yaşar. Halit’in hayatı sürpriz bir haberle değişecekken, beklenmedik gelen biri de Yıldız’ın hayatını etkileyecektir.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!