Yarışmada gözyaşlarını tutamadı: MasterChef Güzide Mertcan ve eşi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yarışmada gözyaşlarını tutamadı: MasterChef Güzide Mertcan ve eşi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2019 00:36

Yarı final gecesi MasterChef'e veda eden favori yarışmacı Güzide Mertcan, gözyaşlarına hakim olamadı. Son bölümde hem özel hayatı hem de yarışmadan düşük puan alması nedeniyle duygularına hakim olamayan MasterChef Güzide magazin gündeminde yer aldı. Peki, MasterChef Güzide Mertcan ve eşi kimdir? İşte, Güzide Mertcan'ın merak edilen hayatı.

Haberin Devamı

MasterChef'in iddialı isimleri arasında yer alan Güzide Mertcan eleme gecesi magazin ve sosyal medya gündeminde yer aldı. Eleme öncesi Mehmet Şef'in sorusu karşısında duygularına hakim olamayan Güzide, özel hayatıyla ilgili sosyal medyadan yapılan yorumlar nedeniyle stüdyoda zor anlar yaşadı. Peki, MasterChef Güzide kimdir kaç yaşındadır? İşte, MasterChef Güzide'nin biyografisi.

MasterChef Güzide, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Güzide Mertcan, 31 yaşındadır. Eğitimini Manisa ve İzmir’de tamamlayan Güzide Mertcan’ın asıl mesleği estetisyenlik ancak ablasıyla birlikte tekstil işleriyle uğraşmaktadır. Mustafa Mertcan ile evli olan Güzide Mertcan, aynı zamanda 3 çocuk annesidir. Tatlı konusunda kendisini geliştiren ve iddialı olan MasterChef yarışmacısı denediği lezzetleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

GÜZİDE MERTCAN'IN EŞİ MUSTAFA MERTCAN KİMDİR?

1981 yılında Kastamonu’da doğan Mustafa MERTCAN, Üniversite döneminden itibaren ilgi duyduğu Simülatör alanında ilk girişimini yine okul yıllarında yaptı. Uzun yıllar üzerinde çalıştığı simülatörün ilk piyasaya sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi. Kurucusu olduğu şirketi Dof Robotik A.Ş. tüm dünyada 40 dan fazla ülkede 300 den fazla Hareketli Sinema satışı yaparak sektörün en büyüklerinin yanına adını yazdırdı. Şirketi 2011 yılından itibaren yurtdışına açılarak kısa sürede Eğlence Endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi. Yeni teknoloji ve trendleri yakından takip ederek, yenilikler konusunda öncü olmak bakış açısıyla gelişmiş, üst düzey ve teknoloji bakımından yoğun ürünler üreterek yurtiçi ve yurtdışında şirketine birçok başarı ve ödül kazandırdı. Son olarak 2016 yılının Kasım ayında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA’dan “Brass Ring Award” ödülü alarak dünyada sektörü domino eden oyuncular listesine girdi.

GÜZİDE MERTCAN EVİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Güzide Mertcan'ın evi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

BAKMADAN GEÇME!