Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte kadro ve karakterler

Güncelleme Tarihi:

Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var İşte kadro ve karakterler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 09:49

Tanıtımları günler öncesinden yapılan Yaralı Kuşlar dizisi için geri sayım devam ediyor. Geniş bir kadrosu bulunan Yaralı Kuşlar, hafta için her gün aynı saatte izleyicilerle buluşacak. Peki, Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte kadro ve karakterler

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni günlük dizisi ‘Yaralı Kuşlar’ pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicisi ile buluşacak.
Yaralı Kuşlar, Yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in (Emre Mete Sönmez), ablası bildiği Meryem’le (Gizem Arıkan) hayata tutunma çabasını anlatıyor.

Gizem Arıkan
Meryem Çelik

Meryem yıllarca hem çalışıp hem okumuş en sonunda kardeşi Ömer’in bakıma ihtiyacı olduğu için okulunu bırakıp sadece çalışmak zorunda kalmıştır. Ne iş bulsa yapar Meryem. Onun için önemli olan kardeşinin mutluluğudur. Tok gözlü bir kızdır. Yükseklerde gözü yoktur. Azıcık aşım olsun ama huzurum olsun der. Annesi vefat etmiştir. Babası Durmuş’un hapisten çıkmasıyla her şey değişecektir Meryem ve kardeşi Ömer için… Ve daha önce sadece adını duyduğunu ama hiç geçmediği bir kapı açılacaktır önünde. Meryem hem kardeşi hem de aşk için yanacaktır.

Haberin Devamı

Emre Mete Sönmez
Ömer Çelik (Efe Metehanoğlu)

Ömer ablası Meryem ile birlikte fakir ama mutlu bir hayat yaşayan akıllı mı akıllı tatlı mı tatlı bir çocuktur. Babaları Durmuş’un hapiste olduğu zamanlarda ablası ona adeta bir anne gibi bakmıştır. Bu sebeple de aralarında çok güçlü bir bağ vardır. Birbirleri için yapamayacakları şey yoktur. Babaları Durmuş’un hapisten çıkmasıyla birlikte huzurlu giden yaşamları alt üst olur. Durmuş Ömer üzerinden para kazanmayı deneyecektir. Bu hamlesi ise hayatlarının gidişatını değiştirecektir. Ömer’in geçmişindeki sır karşısına çıkacak, eski yaralarına yenileri eklenip hayat onu sınayacaktır.

OYUNCU KADROSU

Yediden yetmişe herkesin kalbine dokunacak Yaralı Kuşlar’ın kadrosunda; Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır),Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Hasan), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı),Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta),Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz) gibi birbirinden yetenekli isim yer alıyor.

Haberin Devamı

Ali Yasin Özegemen
Levent Metehanoğlu

Levent geçmişte iş hayatında büyük başarılar tatmış, ailesinden yadigar şirketi başarıyla yönetmiş bir adamdır. Sonrasında büyük bir trajedi yaşar. Aynı gün eşi Rana ölür, oğlu Efe ise kaybolur. Efe’nin de öldüğüne inanılır. Ne kadar aranırsa aransın ondan bir iz bulunamamıştır. Bu da Levent’i yaşamaya küstürmüştür. Ne onlarla yaşadığı şehirde ne de evinde duramamış her şeyi terk etmiştir. Bir sebebi kalmamıştır yaşamak için… Kısa bir ziyaret için geri döndüğünde hayat ona bir sürpriz yapacak kader ağlarını örecektir. Yıllardır aradığı, yaralı yüreğinde sakladığı acısı karşısına çıkacak, kapandı dediği aşk defteri açılacaktır.

Ayşe İnci
Ulviye Metehanoğlu

Ulviye görmüş geçirmiş görgülü bir kadındır. Evlatlarını çok sever. Onların iyiliği için mutluluğu için yapamayacağı şey yoktur. Zengin olmasına rağmen bununla hava atmayan bunu taşıyabilen biridir. Birçok dernekte ve yardım kuruluşunda özellikle çocuklara yardım eder. Küçük oğlu Levent’in yaşadığı travma onun hayatını da derinden etkilemiştir. Tam torun sevip çocuklarının mürüvvetine sevineceği zaman büyük bir acı yaşamıştır. Levent’in çekip gitmesi ise vurucu darbe olmuştur onun için… Bu sebeple onun temelli kalması için minik bir kıvılcım gördüğünde adım atmaktan çekinmeyecek oğlunu yanında tutmak için her şeyi yapacaktır.

Özgür Özberk
Tekin Avcı

Dış görüntüsü ve adıyla bağdaşmayan kirli bir hayatın kurucularındandır Tekin. Küçücük çocukları dilendiren, onlara hırsızlık yaptıran çetenin başında, rahat bir hayat sürmektedir. Bakıldığında, düzgün bir fiziği ve temiz bir görüntüsü vardır. Üzerinden çıkarmadığı takım elbiseleri, jilet görüntüsüyle gezer etrafta. Kötülük onun için bir yaşam biçimidir. Meryem’i gördüğünde onu fiziksel olarak beğenir ama en çok da kendisine diklenebilmesinden etkilenir. Meryem’e karşı olan ilgisi zamanla saplantılı bir hal alacak onu elde etmek için her şeyi yapacaktır. Önüne çıkan ne varsa yakıp yıkmaktan korkmayacaktır.

Elif Erol
Hülya Metehanoğlu

Hülya fakir bir hayattan gelmiştir. Ancak gözü yükseklerdedir. Zorlu bir yaşam mücadelesi vermiş hırsları doğrultusunda zengin olmayı başarmıştır. Bunu Bahadır’a borçludur. Onunla evlenerek sonunda arzularına kavuşmuş hep istediği o hayatın içinde bulmuştur kendini… Sonunda her şeye sahip olmuştur. Paraya, güce… Ancak sonu gelmeyen hırsları geçmişte onun elini kirletmesine sebep olmuştur. Tam her şey onun için iyi giderken mazinin hayaleti peşine düşecek, kartlar yeniden dağıtılacak ve kıskançlığının, doyumsuzluğunun bedelini ödememek için her şeyi yapacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!