Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2019 15:04

Yaprak Dökümü oyuncuları, dizinin Teve 2 ekranlarında tekrar yayınlarıyla ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Reşat Nuri Güntekin'in kitabından uyarlanan Yaprak Dökümü oyuncuları arasında Halil Ergün, Güven Hokna, Deniz Çakır ve Tolga Karel gibi isimler yer alıyor. İşte, dizinin tekrar bölümlerini izleyenler için Yaprak Dökümü oyuncuları ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Yaprak Dökümü oyuncuları ve konusu ile Kanal D ekranlarının efsane dizileri arasında yer almaktadır. Tekrar bölümleri ile Teve 2 ekranlarında yayınlanmaya başlanan Yaprak Dökümü, oyuncuları ile gündemde yer almaya başladı. Peki, Yaprak Dökümü oyuncuları arasında kimler yer alıyor? İşte, o oyuncular ve dizinin konusu hakkında bazı bilgiler

YAPRAK DÖKÜMÜ OYUNCULARI KİMDİR?

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü, değerlerine bağlı bir ailenin sosyal ve ekonomik şartlara direniş öyküsünü ekranlara taşıyor.

Bütün hayatını beş çocuğuna iyi bir ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızları Necla’nın da üniversiteyi kazanmasıyla Ali Rıza Bey ve ailesi İstanbul’a yerleşmeye karar verir. Fakat Ali Rıza Bey, doğup büyüdüğü şehri çok değişmiş bulur. Bu farklı çevrede çocukların istekleri de değişmeye başlamıştır. Büyük şehir hayatının getirdiği ekonomik krizler kaçınılmazdır. Ali Rıza Bey, ekonomik gücüyle birlikte otoritesini de kaybetmiştir. Askerden dönüp ailenin yükünü omuzlayan Şevket de evli bir kadına gönlünü kaptırır.

Haberin Devamı

HALİL ERGÜN (ALİ RIZA TEKİN)

Çocuklarına temız bir isim bırakmanın her şeyden önemli olduğuna inanan bir baba. Aile değerlerini ve dürüstluğünü her şeyin önüne koyuyor.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

GÜVEN HOKNA (HAYRİYE TEKİN)

Pek çokları gibi çocuklarıyla eşi arasında kalan bir anne. Alı Rıza Bey'in takıntı derecesinde gördüğü dürüstlüğune anlam veremese de onu seviyor. Ali Rıza Bey kadar bilinçli değil.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

BENNU YILDIRIMLAR (FİKRET TEKİN)

Ailenin büyük kızı. Babasının bir tanesı. Sonsuz bir sabır ve tevekkül sahibi. Her şeyi görüp anlayan ama anlatmayan bir karekter. Fikret, Ali Rıza Bey'in deyimiyle bir mücevher. Yalnızca anlayana verebilir ışığını. Nihayet mutlu evliliği yaşıyor.

Haberin Devamı

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

GÖKÇE BAHADIR (LEYLA TEKİN)

Ailenin üçüncü çocuğu. Babasının umutlarla büyüttüğü bir diğer kız. O da kardeşleri gibi Anadolu'da büyümüş. İstanbul'a ve burdaki yeni hayata o da hazır değildi. Bu büyük şehirde şanssızlıklar Leyla'yı bırakmayacak.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

FAHRİYE EVCEN (NECLA TEKİN)

Tekin ailesinin dördüncü çocuğu. Akıllı, çalışkan bir kız. Cem'le evlenerek elde ettiği varlıklı yaşam, onu fazlasıyla büyüledi. Hayatta pek çok şeyin kıymetini bilemeyecek kadar toy.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

DENİZ ÇAKIR (FERHUNDE KARA)

Haberin Devamı

Tekin ailesinin eski gelini.Kötü geçmiş bir çocukluğun izlerini üzerinden atamıyor.Hayatta tutunabilmek ve kendini güvende hissetmek için kötülük yapmaktan çekinmeyen bir karakter.en büyük amacı sınıf atlamak ve daha iyi yaşamak.Şimdi,varlıklı biri olan Mithat’la evlenerek bunu başarmış gibi görünüyor.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

TOLGA KAREL (OĞUZ AYHAN)

Ali Rıza Bey'in hayatta karşı çıktığı ne varsa onda. Bır an önce zengin olmak, ama bunun için her şeyi göze almak var yapısında. Ama hayat ona da bir şeyler ögretmiş belli ki; Oğuz, geçmişinden kopup iyi bir insan olma yolunda.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

Haberin Devamı

HASAN KÜÇÜKÇETİN (ŞEVKET TEKİN)

Ailenin tek oğlu. En büyük umudu. Hayata karşı çok toy. Bu tecrübesizlik başına işler açtı. Ancak bunları sindirerek, anlayarak, öğrenerek atlattı. Ferhunde ile olan geçmişinin yarattığı yaralardan, hırstan yeni yeni aranıyor.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

SEDA DEMİR (SEDEF)

Genç, masum bir kız.Hem hayattaki ideallerinin hem de duygularının peşinde.Sessiz görünse de kararlı,kolay vazgeçmeyecek bir karakterde.Başarılı iş yaşantısıyla geleceğe dair.Hayallerini bir bir gerçekleştiriyor.

Yaprak Dökümü oyuncuları kimdir

 

BAKMADAN GEÇME!