Yapışık Kardeşler oyuncuları kimler, nerede çekildi? Yapışık Kardeşler filmiyle ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Yapışık Kardeşler oyuncuları kimler, nerede çekildi Yapışık Kardeşler filmiyle ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2020 17:53

İlker Ayrık'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yerli komedi filmi Yapışık Kardeşler beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Yapışık Kardeşler filmi; Halim ile Selim adındaki komik ve doğuştan yapışık ikiz olan kardeşlerin, mutlu bir yuva hayali ile çıktıkları macerayı gözler önüne seriyor. Yapışık Kardeşler oyuncuları kimler? Yapışık Kardeşler nerede çekildi?

Haberin Devamı

Yönetmenliğini, komedi oyunculuğu ve sunuculuğu ile tanıdığımız İlker Ayrık'ın üstlenirken, filmin başrolünü de Hakan Bulut ile paylaşıyor. İkiliye ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise Pervasız Film firması üstleniyor.

Yapışık Kardeşler nerede çekildi?

Yapışık İkizler filmi Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçelerinde çekildi. Ayrıca filmi çekimlerinin bir bölümü de İstanbul'da gerçekleştirildi.

Yapışık Kardeşler Konusu

Halim ile Selim komik iki kardeştir. Fakat sıradan kardeşlerden farkları, doğuştan yapışık ikizler olmaları bu yaşa kadar beraber yaşamış olmalarıdır. Küçük bir köyde sıradışı hayatlarına mutlu mesut devam ederler fakat yaşları gelmesine rağmen, kendilerine uygun ‘hayırlı' bir kısmet bulamazlar. Hal böyle olunca da büyük şehrin, İstanbul'un yolunu tutarlar…

BAKMADAN GEÇME!