Vuslat'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem Bülent'in tuzağına düşüyor

Güncelleme Tarihi:

Vuslatın yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kerem Bülentin tuzağına düşüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2019 23:15

İkinci sezonu ile heyecanına devam eden Vuslat, pazartesi akşamı yeni bölümü ile diziseverlerin karşısına çıkacak. Vuslat'ın merakla beklenen 32. bölüm fragmanına Aziz ve Feride aşkının yeni bir dönemece girmesi damga vurdu. Ancak Feride’ye asıl darbeyi vuran, kardeşi Fırat’ın Nehir’le iş birliği yaptığını öğrenmesi olacak. Peki, Vuslat'ın yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Vuslat'ın 32. bölüm fragmanı ve yeni bölümün kısa özeti.

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Vuslat, 9 Aralık Pazartesi akşamı sevenleri ile buluşacak. Vuslat'ın bu haftaki 32. bölümünde Salih, Satranc-ı Urefa’nın asıl kıymetini Aziz’e farklı bir şekilde anlatacak. İşte, Vuslat'ın yeni bölümüne dair bazı ipuçları.

VUSLAT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Salih, Satranc-ı Urefa’nın asıl kıymetini Aziz’e farklı bir şekilde anlatır. Aziz’in yürüdüğü yolda şüphelerinden arınması için onu kendi ateşiyle baş başa bırakır. Yaşananlardan sonra Salih Baba’nın dükkanının kapısı Aziz’e kapalıdır artık. Aziz’in yüzüne kapanan tek kapı hakikat yolunun kapısı değil, sevdiğinin de kapısıdır. Faik’in itirazıyla beraber Aziz ve Feride aşkı yeni bir dönemece girer. Bu sıkıntılı süreci sabır ve inançla geçmek zorundadırlar. Hem minyatürü bulmaları hem de ailelerinin karşılarına çıkardıkları engelleri aşmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı



Holdingte ağırlığını hissettirmek isteyen Tahsin, işlerin kontrolünü ele geçirmek için düğmeye basar. Ona göre Aziz’e mesaj vermenin en kısa yolu Feride’ye cephe almaktan geçer. Ancak Feride’ye asıl darbeyi vuran, kardeşi Fırat’ın Nehir’le iş birliği yaptığını öğrenmesi olacaktır.

Kerem, ailesi için büyük bir sürpriz hazırlarken Bülent’in tuzağına düşer. Aklıyla ve kalbiyle oynayan dedesine karşı kendini savunmaya çalışır. Beklenmedik bir hamleyle yeni bir ortak bularak geçmişin sırlarının peşine düşer.

BAKMADAN GEÇME!