Vizontele Tubaa ne zaman çekildi? Vizontele Tubaa oyuncuları ve konusuyla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Vizontele Tubaa ne zaman çekildi Vizontele Tubaa oyuncuları ve konusuyla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2020 21:19

Vizontele Tubaa filmi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine topluyor. Yılmaz Erdoğan’ın imzasını taşıyan Vizontele Tubaa, vizyona girdiği 2004 yılında beyaz perdede ilgi görmüştü. İlk filmi Vizontele'nin devamı niteliğinde çekilen film bir kez daha televizyonda izleyicilerle buluşuyor. Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen Vizontele Tubaa'nın ne zaman çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Vizontele Tubaa ne zaman çekildi? İşte, Vizontele Tubaa çekildiği yer ve oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Vizontele filminin devamı olan Vizontele Tubaa beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı aynı zamanda kadrosunda yer aldığı Vizontele Tuuba filminin kadrosunda ilk filme göre değişiklikler vardı. Peki, Vizontele Tubaa ne zaman, nerede çekildi? İşte Vizontele Tubaa oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler…

Vizontele Tuuba, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve yönettiği 2004 yılı yapımı Türk filmidir. Vizontele filminin devamıdır. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Tuba Ünsal, Demet Akbağ, Tarık Akan ve Altan Erkekli oynamıştır. Vizontele Tuuba filmi, Van'ın Gevaş ilçesinde çekilmiştir.

VİZONTELE TUUBA FİLMİ KONUSU

İlk filmde yaşanan olayların ardından altı sene geçmiştir. Ülke 1980’lerin politik kargaşasıyla yüzleşirken siyasetin uzağında kalan, apolitik bir köy, olanlardan haberdar değildir. Batıdan sürülen bir öğretmen köye gelirken, beraberinde de farklı politik ideolojileri getirecektir. Öğretmenin kızı olan Tuba ise, Emin’in duygusal dünyasını titreştirecektir. Televizyonun getirilerini zorlukla sindirebilen bir köy, kendisine yabancı olan farklı düşünsel dünyaları da kabullenebilecek midir?


BAKMADAN GEÇME!