Vatanım Sensin’in Seher’i Şükran Ovalı kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin’in Seher’i Şükran Ovalı kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 22:22

Şükran Ovalı, sessizliğini Vatanım Sensin dizisiyle bozdu. En Şeref Meselesi’nde Derya karakterini canlandıran Şükran Ovalı, bu kez Seher olarak izleyici karşısına çıkacak. Peki Vatanım Sensin’in Seher’i Şükran Ovalı kimdir?

Haberin Devamı

Şükran Ovalı, Vatanım Sensin’in kadrosuna dahil oldu. Başrollerini Halit Ergenç, Berguzar Korel ve Onur Saylak gibi başarılı isimlerle aynı dizide rol alacak olan Şükran Ovalı, ilk kez yeni sezon tanıtımlarında görülmüştü. İşte Vatanım Sensin’in Seher’i Şükran Ovalı hakkında merak edilenler!

Aslen İzmirli olan Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985’te doğdu. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçti. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de (Selma Yiğit Alp Lisesi) bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümünden mezun oldu. İlk kez 2006 yapımı Ezo Gelin dizisinde Gülden karakterini canlandırdı. İlk kez Reis dizisinde başrolü üstlendi. Ardı ardına Avrupa Avrupa, Cinayet, Şeref Meselesi, Paramparça ve Familya dizilerinin kadrosunda yer aldı. Şükran Ovalı, 2 Ocak 2017 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile hayatını birleştirdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!